Ολόκληρος άνδρας ο γιός της Νόνης Δούνια - Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά της μαμάς του

Δείτε το τρυφερό post

Η Νόνη Δούνια είναι ενεργή πολιτικός αλλά και τρυφερή μητέρα. Με τον Κυριάκο Μουρατίδη έχουν δημιουργήσει μία όμορφη και αγαπημένη οικογένεια. Παλιότερα μάλιστα είχε κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για το πως γνωρίστηκαν.Τα δύο τους παιδία, Ρία και Στάθης, είναι στην εφηβεία, έχουν ένα μόλις χρόνο διαφορά και η διάσημη μαμά γεμάτη περηφάνεια, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες τους στα social media από βόλτες, εκδρομές και δραστηριότητές τους.

Ο μεγάλος της γιος Στάθης μεγάλωσε και έσβησε 17 κεράκια. Με αυτή την αφορμή η μητέρα του ανέβασε ένα πολύ τρυφερό post στον λογαριασμό της στο instagram Θέλοντας να του ευχηθεί και με αυτό τον τρόπο.

Expand player

Η φωτογραφία για τα γενέθλια του γιου της Νόνης Δούνια

«Τα αγόρια δοκιμάζουν συνεχώς την υπομονή σου, σε εξαντλούν, σε κάνουν πολλές φορές να θέλεις να τραβάς τα μαλλιά σου... Όμως με ένα τους βλέμμα ή μία αγκαλιά ή μία καλή κουβέντα κάνουν την καρδιά σου να λιώνει. Να τα εκατοστήσεις Στάθη μας! 17 χρόνια μου γεννάς τα πιο ωραία και δυνατά συναισθήματα. #happybirthday #17thbirthday»

Η κοινή εμφάνιση της με την κόρη της στην εβδομάδα μόδας

Η Νόνη Δούνια είναι μία από τις διάσημες που βρέθηκαν στην εβδομάδα μόδας και συγκεκριμένα στη δεύτερη μέρα της Athens Xclusive Designers Week και δίπλα της ήταν η 16χρονη κόρη της.

Η Ρία έχει μεγαλώσει πολύ και, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν η μήτέρα της, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την κολύμβηση. Το χαμόγελό της είναι ίδιο με της Νόνης Δούνια και οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν την βραδιά των σχεδιαστών, ενώ η μόδα πιθανότατα είναι ένα από τα κοινά στοιχεία μαμάς και κόρης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκινεί η Νόνη Δούνια - Η ανάρτηση για την μαμά της

Νόνη Δούνια: Μίλά για την περιπέτεια της υγείας της - "Η πρόληψη είναι το παν"