Συγκινεί η Νόνη Δούνια - Η ανάρτηση για την μαμά της

«Είμαι τυχερή που σε έχω μάνα μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Νόνη Δούνια - Η ανάρτηση για την μαμά της

Λίγες μέρες μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις της για την γνωριμία με τον σύντροφό της (δείτε εδώ), η Νόνη Δούνια ευχήθηκε για τα γενέθλια της μαμάς της την Τετάρτη 2/3, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια χαμογελαστή φωτογραφία τους.

"Η αγάπη της μάνας είναι το καύσιμο που επιτρέπει σε έναν απλό άνθρωπο να πετύχει το ακατόρθωτο! Χρόνια πολλά μάνα μου, να τα εκατοστήσεις. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις.", είναι τα λόγια που συμπληρώνουν την φωτογραφία, δείχοντας για άλλη μία φορά πόσο στενή σχέση μπορεί να έχει μία μάνα με το παιδί της. Έχουν διατηρήσει άριστες επαφές, καθώς η ηθοποιός και παρουσιάστρια επισκέπτεται τακτικά το πατρικό της, ενώ τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στις Σπέτσες μέχρι της ηλικία των 13 ετών.

Μοιράστηκε, μάλιστα και μία φωτογραφία τους, λίγο πριν η εορτάζουσα σβήσει τα κεράκια της.

Οι εορταστικές αναρτήσεις της Νόνης Δούνια

Η Νόνη Δούνια στα γενέθλια της μαμάς της

Οι δύσκολες στιγμές πίσω από το χαμόγελο της ηθοποιού

Καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Γκουντ βρέθηκε καλεσμένη η Νόνη Δούνια το μεσημέρι της Κυριακής (9/1). Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο χειρουργείο που είχε χρειαστεί να κάνει λόγω ενός θέματος υγείας.

«Το γνώριζα από πολύ μικρή ηλικία. Το παρακολουθούσα με τον προσωπικό μας γιατρό, ο οποίος μου είχε πει πως κάποια στιγμή πρέπει να το χειρουργήσεις αυτό. Είχα πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας αλλά εγώ είχα την εκφυλιστική νόσο, άρα η βαλβίδα εκφυλίζεται.

Ο καρδιολόγος μου ήθελε να χειρουργηθώ πριν από το σημείο που θα χρειαστεί να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας αλλά επιδιόρθωση. Ήξερα ότι θα έρθει η ώρα του, ήταν προγραμματισμένο όχι ξαφνικό» αποκάλυψε η Νόνη Δούνια.