Απασφάλισε ο Τσουρός για τα σχόλια του Περρή προς τη Μαλέσκου - «Πολύ εμμονικό είναι το θέμα...»

Όσα ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος

Το πρωί της Δευτέρας 6/6 στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, μεταξύ άλλων σχολιάστηκαν και οι δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία έχει σχολιάσει ουκ ολίγες φορές, και αυτό ήταν η αφορμή ο Κώστας Τσουρός να εκφράσει την κατά κάποιο τρόπο δυσαρέσκεια του για το γεγονός, αποκαλώντας πως όλο αυτό είναι κάποιου είδους εμμονή.

Όσα είπε ο Κώστας Τσουρός για τον Βαγγέλη Περρή

«Προφανώς δεν πέφτει σε καμία παγίδα. Θέλει και το κάνει. Αλλά δεν κούρασε λίγο; Ας σχολιάσει κάποιον που δεν έχει σχολιάσει ποτέ. Δεν καταλαβαίνει πως πρόκειται για εμμονή από ένα σημείο και μετά με την Μαλέσκου; Για την Μαλέσκου είναι πασίγνωστο σε όλη την Ελλάδα το τι λέει ο Βαγγέλης Περρής. Αν κάποια στιγμή πει τα έχω πει για την Ιωάννα Μαλέσκου πάμε σε κάτι άλλο, είναι κακό;

Expand player

Εμένα δεν μου αρέσει να ακούω συνέχεια τον Βαγγέλη Περρή να λέει για την Ιωάννα Μαλέσκου. Για το συγκεκριμένο πρόσωπο η κριτική του είναι πολύ αυστηρή. Πάντα έχει μια βάση σε αυτό που λέει, δεν είναι μόνο ότι τα λέει από εμμονή. Το μετά το πολύ εμμονικό είναι το θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός για τον Βαγγέλη Περρή και την κριτική που κάνει στην Ιωάννα Μαλέσκου. Δείτε το παραπάνω βίντεο!

«Καταπέλτης» ήταν πρόσφατα και τα λεγόμενά του για τη Χριστίνα Μπόμπα

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης 19/5 προβλήθηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στο Νίκο Μουτσινά το απόγευμα της Τετάρτης 18/5. Ο Κώστας Τσουρός δε δίστασε να εκφράσει την άποψή του για τις δηλώσεις της influencer.

Η Μπόμπα μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα ήθελε να παρουσιάσει μια εκπομπή στην τηλεόραση. Η δήλωση της αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη.

«Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι “εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια;

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα κόνσεπτ και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε επίσης: «Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να πω “παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν “αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική όμως, είναι λάθος».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Σαν μια συζήτηση κομμωτηρίου...» - Ο Τσουρός έριξε ''βόμβα'' για όσα είπε η Ρούλα από τη φυλακή

«Δεν μπορώ να κάθομαι δίπλα στη Φλορίντα!» - Το απρόσμενο τηλεφώνημα του Τσουρού στην Ελεωνόρα Μελέτη