«Δεν μπορώ να κάθομαι δίπλα στη Φλορίντα!» - Το απρόσμενο τηλεφώνημα του Τσουρού στην Ελεωνόρα Μελέτη

Γέλια στον αέρα του Night Out

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να κάθομαι δίπλα στη Φλορίντα!» - Το απρόσμενο τηλεφώνημα του Τσουρού στην Ελεωνόρα Μελέτη

Καλεσμένος στο Night Out την Πέμπτη 24/3 βρέθηκε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κώστας Τσουρός. Μία από τις δοκιμασίες που υποβλήθηκε, ήταν και η τηλεφωνική φάρσα, κάτι που έκανε με αρκετά μεγάλη επιτυχία μπορούμε να παραδεχτούμε!

Η φάρσα του Κώστα Τσουρού στην Ελεωνόρα Μελέτη

Στα πλαίσια του παιχνιδιού, ο παρουσιαστής, ζήτησε από τον καλεσμένο του να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε από τον Κώστα Τσουρό να τηλεφωνήσει στην παρουσιάστρια και να της πει ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, στην οποία συνεργάζονται.

«Ελεονώρα, έχω ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε. Να, ρε παιδί μου, ξέρεις τι; Νομίζω απλά ότι δεν μπορώ να κάθομαι άλλο πλάι στην Φλορίντα. Δεν μπορώ, δεν περνάω καλά με την Φλορίντα. Δεν σταματάει όλη την ώρα να μιλάει. Δεν μπορώ και επειδή καταλαβαίνω και τη δική σου θέση, που δεν μπορείς να παρεμβαίνεις, είμαι ανάμεσα σας και δεν μπορώ αυτά τα βλέμματα μεταξύ σας συνέχεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός με την Ελεονώρα Μελέτη να «παγώνει» στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και να απαντάει με ένα ωραιότατο ΜΠΙΠ.

Κώστας Τσουρός: «Κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αγγίζουμε» - Οι "σπόντες" προς τον Παντελή Καναράκη

ο μεσημέρι της Κυριακής 13/3 ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Παντελή Καναράκη καθώς προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλώς ή κακώς η δουλειά μας είναι αυτή, να σχολιάζουμε και να κρίνουμε λεγόμενα και πράξεις. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω βασικά και μου δίνεται τώρα η ευκαιρία είναι ότι δεν κρίνω ποτέ ανθρώπους, εγώ κρίνω είτε τις πράξεις είτε τα λεγόμενα τη δεδομένη στιγμή.

Κώστας Τσουρός - Δηλώσεις

Δεν σημαίνει ότι όταν σχολιάζω αρνητικά μια δήλωση, σχολιάζω αρνητικά και τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι μου ταιριάζει να κοροϊδεύω τους τηλεθεατές, μη λέγοντας αυτό που νιώθω και πιστεύω, να τα βρίσκουμε όλα καλά. Ξέρετε πόσο στον χώρο μας γλύφουν ο ένας τον άλλον, αυτό για εμένα είναι έξω από τη λογική μου. Είμαι δημοσιογράφος και θα πω την άποψή μου, χωρίς να προσβάλλω βέβαια.

Με έχουν πάρει πολλά τηλέφωνα. Δεν έχω αδικήσει πολλούς με την κριτική μου. Ο μόνος που κάποια στιγμή είχα πει κάποια πράγματα και τα είχα μεγαλοποιήσει ήταν ο Αντώνης Ρέμος, στον οποίο μετά από χρόνια του είχα ζητήσει συγγνώμη. Τον είχα κριτικάρει πιο σκληρά από ό,τι έπρεπε.

Όσον αφορά στα σχόλια που έκανε εις βάρος του Παντελή Καναράκη , είπε: «Δεν με πήρε τηλέφωνο. Γιατί να με πάρει; Δεν κρίνω τον Παντελή, κρίνω τη συγκεκριμένη φωτογράφιση που έκανε ο Παντελής. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αγγίζουμε, η θρησκεία είναι ένα από αυτά. Αυτό που βλέπω ο Ιησούς με ντεκολτέ και σκουλαρίκια εμένα δεν μου κάνει και αυτό είπα. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε, αυτή είναι η άποψή μου».