Ο Κώστας Τσουρός σωριάστηκε κάτω - Χαμός στο γύρισμα του Night Out

Άρχισε να ζαλίζεται και ξαφνικά...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Κώστας Τσουρός σωριάστηκε κάτω - Χαμός στο γύρισμα του Night Out

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Πέμπτης 25/3 στην εκπομπή «Night Out» του MEGA για να δοκιμαστεί μέσα από διάφορες προκλήσεις αλλά και να γελάσει με την καρδιά του, ενώ κάποια στιγμή κλήθηκε να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη φοβία του.

Όταν ήταν πιο μικρός, μοιράστηκε με το κοινό, πως τον είχε κατασπαράξει σκυλί, οπότε η βραδινή εκπομπή του MEGA τον έφερε σε συνάντηση με έναν εκπαιδευτή σκύλων και βεβαίως τον σκύλο του

Ο ατρόμητος Κώστας Τσουρός και ο...σκύλος στο Night Out

Αν και στην αρχή έδειξε ψυχραιμία, φορώντας πάντα την απαραίτητη στολή, τη συνέχεια, σίγουρα δεν την περίμενε. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός άρχιζε να ζαλίζεται με αποτέλεσμα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης να εισβάλλει στο γύρισμα και αυτό να διακοπεί καθώς ο δημοσιογράφος κατέρρευσε στο έδαφος.

Λίγο μετά ωστόσο, σηκώθηκε με χαμόγελο ξανά καθώς, όπως αποδείχθηκε, όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη φάρσα από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στην αρχισυντάκτρια του, Μαργαρίτα Δρούτσα.

«Του ζήτησα “συγγνώμη” δημόσια» - Η άγνωστη παρεξήγηση του Τσουρού με τον Ρέμο

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13/2 στο Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο του ως σχολιαστής αλλά και για ποια δήλωση του έχει μετανιώσει. Ο δημοσιογράφος είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του και πολύ συχνά κάνει αιχμηρές δηλώσεις, όπως αυτή για τον Παντελή Καναράκη.

Επιμένει και δεν αλλάζει γνώμη για όσα λέει εκτός μόνο από μια περίπτωση που αποκάλυψε και αυτή είναι ο Αντώνης Ρέμος. Μάλιστα έχει φροντίσει να ζητήσει συγγνώμη από τον τραγουδιστή για κάποιες δηλώσεις που τελικά ήταν υπερβολικές, όταν τον βρήκε σε κάποια παρασκήνια σε εκπομπή της Μενεγάκη.

«Γενικά είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που μας επέλεξαν να κάνουμε αυτή τη δουλειά είναι ότι εγώ δεν κρίνω ανθρώπους αλλά τις πράξεις τους».

«Με παίρνουν συχνά τηλέφωνα, δεν θεωρώ ότι έχω αδικήσει πολλούς με την κριτική μου. Ίσως ήμουν υπερβολικός. Ο μόνος που έκρινα για κάποιους λόγους πιο αυστηρά ήταν ο Αντώνης Ρέμος και του ζήτησα “συγγνώμη” δημόσια. Στον μόνο που δεν είπα αυτά που ήθελα να πω και τα είχα μεγαλοποιήσει για κάποιους λόγους, ήταν ο Αντώνης Ρέμος, στον οποίο κάποια χρόνια μετά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που είχα πάει καλεσμένος, του είχα ζητήσει συγγνώμη»