«Όλοι είχαμε κακή συνεργασία...» - Η Βασιλική Τρουφάκου αποκαλύπτει πώς αντιμετώπισε μία κακή συνεργασία

Οι άκρως αφοπλιστικές δηλώσεις της ηθοποιού

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Βασιλική Τρουφάκου, η οποία παραχώρησε δηλώσεις που προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13/6. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρόσφατα έκανε μία αποκάλυψη για τη σειρά Ψέμματα, μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, τις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει, και τις άσχημες συνεργασίες.

Οι δηλώσεις της Βασιλικής Τρουφάκου για την υποκριτική

«Εξεπλάγησαν για πολύ λίγο οι γονείς μου, αλλά σίγουρα μπορεί να στεναχωρήθηκαν οι γονείς μου όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός και θα αφήσω τις σπουδές ως πολιτικός μηχανικός», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Expand player

Αναφερόμενη στις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να έχει βιώσει, η ίδια περιέγραψε ότι «Δε μου έχει τύχει να μην έχω χρήματα να περάσω το μήνα, αλλά έχει τύχει να πω “όχι” σε οτιδήποτε πέρα από τα βασικά, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που έχουν περάσει πιο δύσκολα».

«Έχω δουλέψει για λίγο κάνοντας μαθήματα υποκριτικής, προετοιμασίες για το Εθνικό, έχω δουλέψει ως σερβιτόρα, αλλά και ως πολιτικός μηχανικός, έχω δουλέψει λίγο πολύ σε πολλές δουλειές, βοηθάω και τον αδερφό μου που είναι και αυτός πολιτικός μηχανικός», είπε η Βασιλική Τρουφάκου αναφορικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει.

Μιλώντας για κακές συνεργασίες που έχει βιώσει, η ίδια σημείωσε ότι «Όλοι είχαμε κακή συνεργασία, όλες οι γυναίκες είχαμε μια άσχημη εμπειρία. Δεν έχει τύχει, όμως, να φύγω από συνεργασία που με έχει δυσκολέψει, δεν μπορώ να σου πω ότι δεν θα γίνει αυτό στο μέλλον».

«Μέσα από τα social media δε με φλερτάρουν, δεν ανοίγω και εγώ κουβέντα, αλλά μου στέλνουν και διάφορα», είπε ακόμα η Βασιλική Τρουφάκου, ενώ μιλώντας για όσα κάνει επαγγελματικά αυτήν την περίοδο αποκάλυψε ότι «Κάνουμε γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστώ».

Βασιλική Τρουφάκου: «Σκέφτομαι τι πέρασα και γιατί δεν σηκώθηκα να φύγω»

Η Βασιλική Τρουφάκου βρέθηκε στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε, λίγο πριν το κόψιμο της από τον ΑΝΤ1 και μίλησε για το αν έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες σε συνεργασία της.

«Έχω επιδείξει μεγάλη υπομονή για πράγματα που αγαπώ και μαλθακότητα. Και βλέπεις πράγματα εκ των υστερών κι αυτός είναι ένας λόγος που δεν μιλάμε. Εκτός του ότι μας φαίνεται κανονικό, η κακοποίηση θέλει εκπαίδευση για να την καταλάβεις. Ο λόγος του γιατί τώρα το λένε, είναι ότι παίρνεις μια απόσταση και το καταλαβαίνεις.

Έχει τύχει να είμαι σε συνεργασία που θα την χαρακτήριζα δύσκολη και ζόρικη κι όταν παίρνω απόσταση από αυτήν, λέω τι πέρασα και γιατί δεν σηκώθηκα να φύγω. Εκείνη την ώρα, επειδή ήταν κάτι που αγαπώ, έλεγα θα τελειώσει, θα γίνει αυτό, θα περάσει η σεζόν, μην έρθεις σε ρήξη, έφαγες τον γάιδαρο, δεν χρειάζεται κι έφτασες στο τέλος. Ο άνθρωπος λέει πάρα πολλά πράγματα στο εαυτό του», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ψέματα: «Είχα σχέση με τον πρωήν άντρα της...» - Η Βασιλική Τρουφάκου αποκαλύπτει για τον ρόλο της στη σειρά

Βασιλική Τρουφάκου: Υποστηρίζει την κίνηση του Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή