Ψέματα: «Είχα σχέση με τον πρωήν άντρα της...» - Η Βασιλική Τρουφάκου αποκαλύπτει για τον ρόλο της στη σειρά

«Είναι πολύ ανθρώπινο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψέματα: «Είχα σχέση με τον πρωήν άντρα της...» - Η Βασιλική Τρουφάκου αποκαλύπτει για τον ρόλο της στη σειρά

Η Βασιλική Τρουφάκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 12/5, και, με αφορμή την σειρά του ALPHA, Ψέματα, που πρωταγωνιστεί, ανέφερε λίγα λόγια για τον ρόλο της και την σχέση της με την τηλεοπτική της αδερφή, Έλενα. Η συμπρωταγωνίστριά της Αλεξάνδρα Αϊδίνη προχώρησε, επίσης, σε κάποιες αποκαλύψεις.

Οι δηλώσεις της Βασιλικής Τρουφάκου για τον ρόλο της στη σειρά Ψέματα

«Είναι μια σειρά που οι χαρακτήρες συνδέονται πολύ βαθιά», επισήμανε σε πρώτο επίπεδο και συνέχισε: «Η Έλενα και η Κάτια είναι δεμένες αδερφές και η Κάτια λειτουργεί σαν καταλύτης σε σχέση με το κεντρικό συμβάν. Έχουν γίνει κάποιες επιλογές όχι και τόσο καλές από πλευρά της, οπότε η αλήθεια είναι ότι πράγματα θα φανερωθούν. Έχουν γίνει λάθη, έχουν ειπωθεί ψέματα αλλά δεν υπάρχει δόλος στη σχέση τους».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Είχα σχέση με τον πρώην άντρα της Έλενας και αυτό μόλις ξυστεί θα γίνουν αποκαλύψεις».

«Νιώθω ότι αυτή τη γυναίκα, κάπου την έχω δει. Είναι αντιφατικό και πολύ ανθρώπινο. Είναι η στιγμή της ιστορίας αυτής να ειπωθεί και να δούμε ως κοινωνία τι κάνουμε», κατέληξε.

«Σκέφτομαι τι πέρασα και γιατί δεν σηκώθηκα να φύγω»

Η Βασιλική Τρουφάκου βρέθηκε στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε, λίγο πριν το κόψιμο της από τον ΑΝΤ1 και μίλησε για το αν έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες σε συνεργασία της.

«Έχω επιδείξει μεγάλη υπομονή για πράγματα που αγαπώ και μαλθακότητα. Και βλέπεις πράγματα εκ των υστερών κι αυτός είναι ένας λόγος που δεν μιλάμε. Εκτός του ότι μας φαίνεται κανονικό, η κακοποίηση θέλει εκπαίδευση για να την καταλάβεις. Ο λόγος του γιατί τώρα το λένε, είναι ότι παίρνεις μια απόσταση και το καταλαβαίνεις.

Έχει τύχει να είμαι σε συνεργασία που θα την χαρακτήριζα δύσκολη και ζόρικη κι όταν παίρνω απόσταση από αυτήν, λέω τι πέρασα και γιατί δεν σηκώθηκα να φύγω. Εκείνη την ώρα, επειδή ήταν κάτι που αγαπώ, έλεγα θα τελειώσει, θα γίνει αυτό, θα περάσει η σεζόν, μην έρθεις σε ρήξη, έφαγες τον γάιδαρο, δεν χρειάζεται κι έφτασες στο τέλος. Ο άνθρωπος λέει πάρα πολλά πράγματα στο εαυτό του», εξομολογήθηκε.