"Δεν υπάρχεις Σάκη μου, δεν υπάρχεις παιδί μου" - H Ελένη Μενεγάκη αποθέωσε τον Ρουβά στο πλατό

«Σάκη μου, Σάκη μου»

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην συναυλία με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, που έλαβε χώρα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και η εμφάνιση της ήταν άκρως εντυπωσιακή. Στο Ηρώδειο λοιπόν, τραγούδησαν οι: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς , The Rasmus. Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης, Kip Winger. Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε περισσότερο με τον Σάκη! Είναι ένας τραγουδιστής πολύ αγαπητός στην Ελλάδα και όπως φαίνεται και η ίδια είναι μια μικρή "Ρουβίτσα".

Expand player

Τα σχόλια της Μενεγάκη για τον Ρουβά

«Σάκη μου, Σάκη μου, Σάκη μου πραγματικά δεν έχω λόγια αγαπημένε μου παλιέ –πάντα με την καλή έννοια λόγω των ετών- φίλε. Ρε παιδιά δεν πρέπει να υπάρχει άλλος Έλληνας που να έχει τη λάμψη του Σάκη. Δεν υπάρχει! Βγήκε στη σκηνή και λες “Αααα ρε Σάκη. Μείνε στη σκηνή, αφού σου πάει. Κάτσε εκεί που είσαι. Μην κουνιέσαι, είναι ο φυσικός σου χώρος”. Καταπληκτικός! Όλοι ήταν ωραίοι, αλλά αυτός ο Σάκης είναι αυτός που λες μην τον κατεβάζετε, θέλω να τον βλέπω εκεί πάνω.

Σου προκαλεί μια χαρά. Νομίζεις πως πάντα είναι πολύ χαρούμενος, ότι έχει πάντα πολύ ενέργεια. Προφανώς και δεν θα είναι έτσι, είναι άνθρωπος και αυτό, αλλά εκεί πάνω είναι το κάτι άλλο. Δεν υπάρχεις Σάκη μου, δεν υπάρχεις παιδί μου. Δεν υπάρχει άλλος σαν και εσένα, εγώ το λέω», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Όσοι πήγαν στο Ηρώδειο και οι εμφανίσεις τους

Ξεκινάμε με τον αγαπημένο μου, Ηλία Ψινάκη. Δε γίνεται να περάσει απαρατήρητος, καθώς είναι πάντα κομψός και περιποιημένος. Έτσι, και αυτή τη φορά εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνιση του, φορώντας ένα ασπρόμαυρο κουστούμι, με παπιγιόν και τα μαύρα γυαλιά, που ποτέ δεν αποχωρίζεται. 10 στα 10.

Και περνάμε στην Κάτια Ζυγούλη, η οποία εμφανίστηκε με μία απίστευτη ολόσωμη φόρμα, την οποία δε θα σου πω ψέμματα... την ζήλεψα. Τη συνδύασε άψογα με μαύρα flat σανδάλια και μαύρη τσάντα. Για εμένα αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση.

Μία εμφάνιση η οποία δεν μου άρεσε ιδιαίτερα είναι αυτή της Κάτιας Ταραμπάνκο. Ίσως επειδή την έχουμε συνηθίσει σε πιο casual εμφανίσεις, τα girly-sexy φορέματα δεν είναι και τα αγαπημένα μου πάνω της. Τα μαλλιά της επίσης θα μου άρεσε να τα πιάσει πίσω σε χαμηλό κότσο. Θα προτιμούσα λοιπόν, να επιλέξει ένα set, το οποίο να απαρτίζεται από παντελόνι ή maxi φούστα και μπλούζα. Δεν παύει όμως να να είναι εντυπωσιακή.

Ο αγαπημένος μας κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς ποζάρει με την φίλη του Ευγενία Στάνεβ, φορώντας μία μπλούζα παραλλαγής με μία μαύρη βερμούδα. Δε θα σου πω ψέματα, δεν τρελάθηκα. Το τσαντάκι είναι τέλειο, αλλά για μία άλλη εμφάνιση. Τα παπούτσια με τις κάλτσες όμως, μου αρέσουν πολύ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το τρυφερό φιλί του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στα παρασκήνια της συναυλία στο Ηρώδειο

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Στο αστυνομικό τμήμα των Μελισσίων η Ελένη Μενεγάκη - Τι συνέβη