Με ολόλευκη ολόσωμη φόρμα που "αγκάλιαζε" τις καμπύλες της - Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο Ηρώδειο

Έκανε σπάνια έξοδο και συζητήθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με ολόλευκη ολόσωμη φόρμα που

Στην συναυλία με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, που έλαβε χώρα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/6 η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας έτσι μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, αφού αποφεύγει τις εκδηλώσεις.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και τον ίδιο τον Desmond Child. Επίσης, τραγούδησαν οι: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς , The Rasmus. Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης, Kip Winger. Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο Ηρώδειο

Η αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη, επέλεξε να φορέσεις μια ολόσωμη στενή φόρεμα το οποίο αναδείκνυε τα γαλανά της μάτια και τα ξανθά της μαλλιά. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με φλατ πέδιλα.

Επίσης, στην συναυλία βρέθηκε και η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη και κυκλοφόρησε βίντεο από τα παρασκήνια με τα φιλιά τους.

Ελένη Μενεγάκη Ηρώδειο εμφάνιση

Ελένη Μενεγάκη Φοίβος Ηρώδειο

Τα μυστικά ομορφιάς της

Μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα η Ελένη Μενεγάκη η οποία φροντίζει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση (δείτε εδώ φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ) και φυσικά την διατροφή της.

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να διατηρείτε φρέσκια με τρία tips που είναι: πολύ νερό, ύπνος και αμπούλες, ωστόσο χρησιμοποιεί και μία μάσκα ομορφιάς που εφαρμόζει 2 φορές την εβδομάδα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια λοιπόν μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό για λεία και λαμπερή επιδερμίδα που την βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής αλλά και γενικότερα στο να μην εμφανίζονται κοκκινίλες, πρηξίματα και σημάδια.

  • 1κ.σ γιαούρτι με 1κ. σ. μέλι, και τον χυμό ενός λεμονιού.
  • Απλώνει το μίγμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και το αφήνουμε για 10 λεπτά να δράσει.

Τα υλικά της σπιτικής μάσκας που χρησιμοποιεί η Ελένη Μενεγάκη

Η διατροφή της:

Η ίδια έχει ως motto της όλα αυτά τα χρόνια ότι “η στέρηση και οι εξαντλητικές δίαιτες δεν κάνουν καλό” και όπως έχει πει: “Δεν είναι να λες δεν θα ξαναφάω, πρέπει να τρως αλλά να έχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να το τηρείς ευλαβικά. Έβλεπα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν ήρθα στο Mega από το καλοκαίρι και μετά να μην ξεφεύγει ούτε τόσο, και έλεγα “εντάξει αφού έχει λιώσει... Φάε και κάτι που σου κάνει κέφι, μην τρως μόνο τα νερόβραστα...”! Αλλά πραγματικά αν δεν το πας βήμα-βήμα, έτσι όπως ταιριάζει σ' εσένα, δεν έχεις αποτέλεσμα”.

Ελένη Μενεγάκη κιλά

Η καραντίνα, οι γιορτές των Χριστουγέννων αλλά και τα τραπέζια που κάνει κατά καιρούς στο σπίτι της τής προσέθεσαν κάποια ελάχιστα παραπάνω κιλά. Η Ελένη, όμως, δεν τα αφήνει για πολύ... Ξεκινά αμέσως να κάνει τη δική της αποτοξίνωση, ώστε να εμποδίσει την κατακράτηση και αργά και σταθερά, σε διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, τα χάνει. Η βάση της καθημερινής της διατροφής είναι τα τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά.

Πάντως το έχει παραδεχτεί κατά καιρούς και η ίδια, ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύει όμως πια περισσότερο υγιεινά τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της, που τα παραπάνω κιλά που βάζει φεύγουν πολύ πιο εύκολα, ενώ κόβει μαχαίρι το αλκοόλ από το τραπέζι... Μάλιστα, το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες “αμαρτωλές” τροφές δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στο σπίτι της, τα έχει απαγορεύσει η ίδια διά ροπάλου εδώ και πολλά χρόνια...

Η δίαιτα της Ελένης

  • ΠΡΩΙΝΟ:Τοστ με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά ή 2 φρυγανιές με μέλι
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Φρούτο ή γιαούρτι, ή μπάρα με μαύρη σοκολάτα
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Σαλάτα ή λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια ή ψάρι
  • ΒΡΑΔΙΝΟ:Κοτόπουλο ή ψάρι στην σχάρα με σαλάτα

Diet tips

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα