«Στην αρχή είχα αντιρρήσεις, αρνιόμουν...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε...

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών, ο Λεωνίδας Κακούρης ή αλλιώς Δούκας Σεβαστός, το μεσημέρι της Κυριακής 3/7 μίλησε στην εκπομπή Όλα Γκουντ και αποκάλυψε τα πάντα!

Μετά τον αποχαιρετισμό τους από τη σειρά, αλλά και τις φήμες που προδίδουν το τέλος του, ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όταν του έκαναν πρόταση να παίξει τον Δούκα, ο ίδιος αρνήθηκε αρχικά, κάτι που αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Expand player

Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κακούρη για το ρόλο του

«Στην αρχή είχα αντιρρήσεις να παίξω τον Δούκα. Αρνιόμουν. Μάλιστα, έγινε μια προσπάθεια να μπορέσουν να με πείσουν και άλλη μια προσπάθεια από μένα να τους πείσω «μα, όχι». Αλλά… δεν είχα δίκιο», ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Πιστεύω με έναν τρόπo...» - Η αλήθεια για το τέλος του

Το βράδυ της Τρίτης 10/5 ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 ήταν ο γνωστός ηθοποιός, ο «επιβλητικός» Δούκας Σεβαστός των «Άγριων Μελισσών». Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς ρόλους στις σειρά που γνωρίζει επιτυχία για τρίτη τηλεοπτική σεζόν.

Η σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" έχει κερδίσει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, και αυτό φαίνεται και από τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο τηλεοπτικός Δούκας μίλησε για τον ρόλο του και έκανε έναν απολογισμό, λίγο πριν το τέλος του τελευταίου κύκλου της πολυαγαπημένης σειράς (δείτε εδώ το τέλος των Σεβαστών), στο οποίο πρόκειται να συμβεί μία εξέλιξη η οποία θα φέρει μεγάλες ανατροπές, αλλά και πολλή ίντριγκα.

«Τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρωθούν στις αρχές Ιουνίου, τώρα έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε ότι ολοκληρώνεται η σειρά. Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση τώρα που τελειώνει η σειρά αλλά άξιζε τον κόπο, την προσπάθεια και την κούραση. Θα κουβαλάω ωραίες αναμνήσεις, ήταν κάτι πολύ ωραίο.

Αυτό που θα ήθελα για τον Δούκα Σεβαστό είναι να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεων του, τι πόνο προκάλεσε και τι πόνο πήρε. Ο Δούκας είχε χτίσει έναν δικό του κώδικα τιμής, στο δικό του αξιακό σύστημα τα έκανε όλα σωστά.

Αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό ως ρόλο, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να τον προσεγγίσω. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος της σειράς, δεν έχουμε πάρει τα τελευταία 25 επεισόδια. Πιστεύω ότι ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει» τόνισε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Φρικτό φινάλε για τη Μυρσίνη - Το όραμα που βλέπει πριν πεθάνει

''Όταν το ΕΜΕΙΣ ξεπερνά το ΕΓΩ γίνονται θαύματα'': Το συγκινητικό αντίο του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες