Άγριες Μέλισσες - σούπερ αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος των Σεβαστών!

Το τι θα συμβεί μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες - σούπερ αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος των Σεβαστών!

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TiviSirial που κυκλοφορεί το σούπερ αποκλειστικό για την αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες! Αφού σας αποκαλύψαμε ποιο θα είναι το τέλος του Ακύλα -που δεν θα είναι καλό αφού θα βρεθεί νεκρός - (δείτε εδώ αναλυτικά) ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την οικογένεια των Σεβαστών.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Τι θα συμβεί στις Άγριες Μέλισσες με Μυρσίνη - Δούκα - Μελέτη

Το αγαπημένο θέμα των τηλεθεατών της σειράς είναι πάντα το φινάλε της αδίστακτης οικογένειας. Θα τιμωρηθεί ο Δούκας; Θα μπει στη φυλακή η Μυρσίνη; Τι θα γίνει με τον Μελέτη; Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που κάνουν οι φανατικοί των «Μελισσών» και το TiVi Σίριαλ φυσικά έχει την απάντηση. Ο Δούκας Σεβαστός, ο ξακουστός άρχοντας του κάμπου, θα μπει τελικά φυλακή για τα εγκλήματά του και το τέλος θα του το δώσει η ίδια η Αντιγόνη, η οποία και θα παραδεχτεί πως είχε ψευδομαρτυρήσει για χάρη του. Η τιμωρία για τον άλλοτε ισχυρό άντρα θα είναι τα ισόβια!

Για τα παιδιά θα μείνει μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά η Μυρσίνη θα το φέρει βαρέως! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα παιδιά της θα της γυρίσουν την πλάτη και εκείνη θα μείνει μόνη παρέα με τις αναμνήσεις της και την Αγορίτσα, που θα τη φροντίζει. Η αρχόντισσα του Διαφανίου θα έχει πια χάσει το μυαλό της και θα γίνει σκιά του εαυτού της. Ο μεγαλύτερός της φόβος, να μην πεθάνει σαν την πεθερά της, θα γίνει πραγματικότητα. Τέλος, ο Μελέτης δεν θα έχει και εκείνος καλό φινάλε, καθώς θα βάλει τέλος στη ζωή του μη αντέχοντας πια να είναι αυτό το τέρας!

Περισσότερα στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!