Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας νεκρός - Αυτό είναι το τραγικό του τέλος

Έρχεται η απελευθέρωση της οικογένειας του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας νεκρός - Αυτό είναι το τραγικό του τέλος

Μην χάσετε στο TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη!!!Σιγά-σιγά οδεύουν προς το τέλος τους και οι «Αγριες μέλισσες», που αρχές Ιουνίου αναμένεται να ρίξουν αυλαία. Η σειρά που κατάφερε να αλλάξει τον χάρτη της ελληνικής τηλεόρασης και υπήρξε το έναυσμα να γίνουν και πάλι ωραίες δουλειές στη μικρή οθόνη, πλησιάζει προς το μεγάλο φινάλε της και όπως αρμόζει σε μια τέτοιου είδους δουλειά, αυτό θα είναι γκραντ...

Πόνεσαν, έκλαψαν, μίσησαν, ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν, χώρισαν, σκότωσαν, εκδικήθηκαν! Δεν υπάρχει ρήμα της ελληνικής γλώσσας που να μην αντιπροσωπεύει τους πρωταγωνιστές της σειράς «Αγριες μέλισσες» που για τρεις σεζόν κράτησαν συντροφιά στο πιστό φανατικό κοινό τους.

Αν και η τρίτη σεζόν κατά πολλούς υπήρξε περιττή και κούρασε αρκετά, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τη σκληρή δουλειά που έγινε για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Τον Ιούνιο η αγαπημένη σας σειρά θα ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους και, όπως μαθαίνουμε, ο κάθε πρωταγωνιστής θα πάρει αυτό που του αξίζει, είτε καλό είτε κακό! (Δείτε εδώ και το σημερινό 23/3 επεισόδιο).

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η απελευθέρωση της οικογένειας Μεγαρίτη με το θάνατο του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Ακύλας θάνατος

Στην τρίτη σεζόν, η Ζωή είναι ο πιο δραματικός ρόλος, αφού παντρεύτηκε έναν ψυχοπαθή άντρα που δεν αγάπησε ποτέ, μένοντας εγκλωβισμένη στον γάμο της για να σώσει τα παιδιά της από τη μανία του να κάνει κόλαση τις ζωές όλων εκείνων που δεν πάνε με τις δικές του ανάγκες. Ομως η ζωή χρωστάει σ’ αυτή τη γυναίκα την ευτυχία και εκείνη θα καταφέρει να τη βρει στο τέλος, αφού πρώτα γλιτώσει μια για πάντα από τον Ακύλα. Κι αυτό γιατί ο αδίστακτος Μεγαρίτης θα φτάσει στην αυτοκτονία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη μετά την πτώση της χούντας.

Κανείς δεν λυπάται για τον χαμό του και ίσα-ίσα όλοι νιώθουν ανακούφιση, ακόμα και τα παιδιά του! Κι αυτή θα είναι η πιο σκληρή τιμωρία! Η Ζωή θα νιώθει επιτέλους να ανασαίνει μετά από πολλά χρόνια και αυτή τη φορά θα έχει δίπλα της και τα παιδιά της -με την Κορίνα να έχει μάθει πια πως ο Φίλιππος ήταν ο αληθινός πατέρας της- και την αδελφή της Αιμιλία, η οποία έχει αποφασίσει να πορευτεί μόνη της στη ζωή, έχοντας όμως κοντά την οικογένειά της!

Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις & γάμοι (ΠΗΝΕΛΟΠΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΒΙΟΛΕΤΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΟΥΡΑΝΙΑ, ΜΠΑΜΠΗΣ-ΚΟΡΙΝΑ

Το φινάλε μάς επιφυλάσσει και νέους έρωτες! Πρόκειται για τον Μπάμπη και την Κορίνα, που ήδη βλέπουμε το ειδύλλιό τους να δημιουργείται και στο τέλος όχι μόνο θα είναι μαζί, αλλά θα παντρευτούν κιόλας. Τρίτο γάμο θα κάνει και η Πηνελόπη με τον δικηγόρο Αλέξη Ρωστανδή, που όπως θα δείτε και στα επόμενα επεισόδια θα αρχίσει να τη διεκδικεί ερωτικά. Και επειδή μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν, η Ουρανία θα εγκαταλείψει για πάντα τον Αλκη και θα γυρίσει στην αγκαλιά του Κυριάκου, που έτσι κι αλλιώς αγαπάει!

Από την άλλη, η Βιολέτα δεν θα μείνει στο τέλος ούτε με τον Σταμάτη αλλά ούτε και με τον Παναγιώτη, που είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της. Η Βιολέτα θα κρατήσει τον Ζαχαρία και θα τον μεγαλώσει σαν δικό της παιδί!