Γύρισε σελίδα για τα καλά - Βγάζει μάτι η αλλαγή στα social media της Φαίης Σκορδά μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Τα διέγραψε όλα

Λίγες μόνο μέρες πέρασαν από το συγκινητικό φινάλε του Πρωινού, στο οποίο η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει. Μάλιστα λίγο αργότερα ο Αντ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση όπου γνωστοποίησε και επίσημα το τέλος συνεργασίας τους, ενώ εξέδωσε νέα για τον Γιώργο Λιάγκα και το δικό του τηλεοπτικό μέλλον...

Η αλλαγή της Φαίης Σκορδά στα social media

Η Φαίη Σκορδά, την οποία κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στο κανάλι του Φαλήρου, άλλαξε την περιγραφή της στον προσωπικό της λογαριασμό, αφαιρώντας το tag που ανέφερε ότι είναι η οικοδέσποινα του Πρωινού.

Expand player

Η Γερμανού αποθέωσε την Σκορδά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, ως πολύ έμπειρη παρουσιάστρια σχολίασε το Σάββατο 9/7 με τη σειρά της την στιγμή της Φαίης και την αποχώρησή της μετά από πολλά χρόνια από το κανάλι του Αν1 με τα καλύτερα λόγια, βρίσκοντας της εξαιρετικά αξιοπρεπή, καθώς έτσι και αλλιώς φαίνεται πως την εκτιμά.

«Η Φαίη κράτησε το χαμόγελό της όλη την ώρα που αποχαιρετούσε. Δεν κατέφυγε καθόλου και αυτό της το δίνω, το εκτίμησα πάρα πολύ στην εύκολη λύση του να κάνει μια δραματική έξοδο. Βρήκα τον αποχαιρετισμό της εξαιρετικά αξιοπρεπή και πολύ αληθινό. Τονίζουμε τα αυτονόητα γιατί πλέον το να είσαι αληθινός στο γυαλί δεν είναι.

Βλέποντας τον λόγο της, πόσο ωραία, γλυκά και απλά μίλησε στάθηκα σε κάτι. Για μένα η αξία μιας παρουσιάστριας φαίνεται εκείνη τη στιγμή του αποχαιρετισμού που φεύγει από μια οικογένεια μετά από μια πολυετή συνεργασία. Όλοι οι συνεργάτες της ήταν εκεί στο πλατό και την κοιτάζουν με τόση αγάπη. Αυτό λέει πολλά για σένα Φαίη μου»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν την ξέχασε κανείς - Το συγκινητικό αντίο των συνεργατών της Σκορδά μετά το διαζύγιο με τον Αντ1

Στο πλευρό της Σκορδά η Κατερίνα Καινούργιου μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 - Το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της