Πρωινό: Σαν μια άλλη Μενεγάκη η Σκορδά αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 - "Σας κοιτάω στα μάτια τις τελευταίες ημέρες και..."

Μετά από 10 χρόνια ένας κύκλος έκλεισε οριστικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Σαν μια άλλη Μενεγάκη η Σκορδά αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 -

To Πρωινό έριξε αυλαία για φέτος και όπως ήταν λογικό, όλοι περίμεναν με ανυπομονησία να δουν αν η Φαίη Σκορδά θα αποχαιρετήσει οριστικά τον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια, βαθύτατα συγκινημένη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της και στο κλείσιμο δεν ανανέωσε το ραντεβού της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Την ώρα που οι φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον φουντώνουν όλο και περισσότερο (δείτε εδώ με ποιο κανάλι συναντήθηκε πριν λίγες μέρες) η ίδια στάθηκε στη συνεργασία που είχε τα τελευταία 10 χρόνια με τον ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε ξεχωριστά όλα τα στελέχη του ΑΝΤ1 που στάθηκαν στο πλευρό της, ενώ μίλησε ξεχωριστά για τους συνεργάτες της, ενώ πριν είχε πει το ξεχωριστό αντίο της στη Λίτσα Πατέρα.

Μάλιστα, τα λόγια της στο φινάλε της εκπομπής, θύμισαν σε μεγάλο βαθμό τον αποχαιρετιστήριο λόγο που είχε βγάλει η Ελένη Μενεγάκη όταν αποχώρησε - προσωρινά όπως αποδείχθηκε - από την τηλεόραση (δείτε εδώ τι είχε πει).

Το «αντίο» της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό

«Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω. Θα ήθελα ένα λεπτό να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, στην οποία είμαι τα τελευταία 9-10 χρόνια. Θα συγκρατηθώ και δε θα κλάψω γιατί η γιαγιά μου λέει ότι λάμπω όταν γελώ και είμαι άσχημη όταν κλαίω.

Θέλω με χαμόγελο και ευγνωμοσύνη να κλείσει αυτή η τηλεοπτική σεζόν. Να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1 γιατί είναι πραγματική οικογένεια, άνθρωποι που σε αγκαλιάζουν. Προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιάννη Λάτσιο, τον κύριο Καλημέρη και όλα τα στελέχη που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον άνθρωπο που είναι δίπλα σε όλους και είναι εκεί ό, τι κι αν συμβεί. Είναι ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, ο κύριος Θοδωρής Κυριακού. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Να ευχαριστήσω και την ομάδα μας, όλους τους συνεργάτες που έχουν περάσει από την εκπομπή και μπορεί τώρα να είναι σε άλλα κανάλια. Οι σχέσεις είναι αυτές που μένουν στο τέλος. Είμαι σίγουρη ότι ξεχνάω πολλούς. Σας κοιτάω στα μάτια τις τελευταίες ημέρες και δεν ήξερα τι να πω. Χθες κοιτούσα τη Λίτσα και δεν την άκουγα.

Εγώ, θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Καλό καλοκαίρι σε όλους», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Οι σπόντες που έπεσαν ανάμεσα σε Λιάγκα και Σκορδά πριν το τέλος της εκπομπής

Η παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής πιο εντυπωσιακή από ποτέ με ένα κολλητό floral φόρεμα, που διέγραφε το καλλίγραμμο κορμί της και τις τέλειες αναλογίες της, και ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να το σχολιάσει on air και να ξεκινήσουν οι μπηχτές.

Ο Γιώργος θυμόταν ότι στην πρώτη μέρα της φετινής σεζόν, φορούσε παρόμοιο φόρεμα και της είπε: «Δεν είναι το φόρεμα που φόρεσες στην πρώτη μέρα της εκπομπής;» και η παρουσιάστρια με χαμόγελο είπε: «Δεν έβαλα το ίδιο, έβαλα της νέας κολεξιόν… Προετοιμάζεσαι για τα της μόδας;» και ξέσπασαν σε γέλια οι συνεργάτες της.

Και στη συνέχεια ο Γιώργος να σκύβει το κεφάλι και να λέει: «Ε, μάλιστα»! Και συνέχισε λέγοντας: «Θα μαγειρέψω και σήμερα…» και χαμογέλασε αμήχανα.

Το πλάνο δε της Φαίης Σκορδά όσο μιλούσε ο Γιώργος έδειχνε πως και εκείνη βρισκόταν σε δύσκολη θέση μιας και μετά από πολλά χρόνια θα βρεθεί σε λίγες ώρες να αποχαιρετά τους συνεργάτες της.