Ελένη: Με βουρκωμένα μάτια έκλεισε την τελευταία της εκπομπή - Το «αντίο» μετά από 30 χρόνια

Έκλεισαν τα φώτα στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Με βουρκωμένα μάτια έκλεισε την τελευταία της εκπομπή - Το «αντίο» μετά από 30 χρόνια

Με βουρκωμένα μάτια η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την τελευταία της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της όλους τους συνεργάτες της, παλιούς και καινούριους, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της συγκινημένη, έπειτα από 30 χρόνια.

Με τα μάτια της κατακόκκινα από το κλάμα, αφού έζησε πολύ δύσκολες στιγμές στο πλατό, καθώς έπρεπε να αποχαιρετήσει σε σημαντικά πρόσωπα, έστειλε ένα μήνυμα σε όσους της έδειξαν την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο.

Να σημειώσουμε πως σήμερα, τελευταία μέρα η Ελένη μπροστά στις κάμερες έδωσε τρυφερό φιλί στον Μάκη, ενώ έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της.

Οι λυγμοί έπνιγαν την φωνή της Ελένης Μενεγάκη - Ο δακρύβρεχτος λόγος της

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή εκπομπή της είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Με δάκρυα στα μάτια και τον λυγμό να πνίγει την φωνή της αφού πήρε μια τεράστια ανάσα γιατί στην αρχή δεν μπορούσε να μιλήσει, έβγαλε έναν απίστευτα συγκινητικό λόγο.

«Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Al[ha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους»

Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της από τον ALPHA

Με κλάματα βγήκε από το καμαρίνι της η Ελένη στην σημερινή εκπομπή - Απίστευτο βίντεο

Η κάμερα στην σημερινή έναρξη της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε να την απαθανατίζει από τα καμαρίνια δείχνοντας της κλαμένη.

Το κλίμα φορτισμένο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Δείτε το βίντεο