Τελευταία μέρα Ελένη: Έδωσε τρυφερό φιλί στον Μάκη - Έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της

Πιο αυθόρμητη και συγκινημένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τελευταία μέρα Ελένη: Έδωσε τρυφερό φιλί στον Μάκη - Έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη έδειξε στον αέρα τα πρόσωπα των παιδιών της! Στην τελευταία της ημέρα στην ελληνική τηλεόραση δεν μπορούσαν να λείπουν από κοντά της εκείνα και ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλο, στον οποίο και έδωσε το πιο τρυφερό και δακρυσμένο φιλί.

Δείτε το βίντεο

Ματέο Παντζόπουλος: Πόσο; Τόσο κοστίζει για τον Αύγουστο μια βραδιά στο ξενοδοχείο του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη

Το νέο επαγγελματικό "άνοιγμα" της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Η φωτογραφία που πρόδωσε το μυστικό

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από 15 χρόνια αποφάσισε να τραβήξει κόκκινη γραμμή και να αποχωρήσει από το κανάλι του ALPHA κι από την τηλεόραση για λίγο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, δεν θα έμενε έτσι... χωρίς πλάνο! Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram ήταν αρκετή για το Youweekly.gr που ανακάλυψε το νέο της επαγγελματικό "άνοιγμα" με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η ψυχολογία της Ελένης τις τελευταίες δέκα μέρες ήταν ένα δυνατό crach test αντοχών. Στις 21 Μαΐου είχε πει χαριτολογώντας στον αέρα ότι είναι περήφανη που δεν έκλαψε όταν ανακοίνωνε στους τηλεθεατές ότι από την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην τηλεόραση. Τις μέρες που ακολούθησαν, και ειδικά την τελευταία εβδομάδα, η Ελένη τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο στα συναισθήματά της (δείτε την να σπαράζει στο κλάμα με την Ελιάνα στον αέρα της εκπομπής της εχθές)

Αρκετές ήταν οι φορές που λύγισε όταν έσβηναν οι κάμερες. Όταν κάποιοι από τους συνεργάτες της, της θύμιζαν όσα έζησαν μαζί, όταν λάμβανε κάποιο γλυκό μήνυμα στο κινητό της από επώνυμους ή ανώνυμους, όταν η ίδια με αφορμή ένα θέμα της εκπομπής θυμόταν κάτι που είχε συμβεί σε παλαιότερες εκπομπές. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί τις αναμνήσεις της και έκρυβε τον «κόμπο» στον λαιμό της όταν ευχαριστούσε τους συνεργάτες της στο κοντρόλ, τους τεχνικούς, τους ανθρώπους που έβλεπε κάθε πρωί στο καμαρίνι της, οι οποίοι είχαν την επιμέλεια της εικόνας της.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Το καμαρίνι αυτό, με το μεγάλο σιδερένιο κρεβάτι που χρησιμοποιούσε ως... καναπέ η Ελένη μετά τις εκπομπές και φώναζε τους στενούς της συνεργάτες για σύσκεψη, άδειασε μέσα σε τρεις μέρες, αφού όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, ρούχα, παπούτσια, φωτογραφίες, καλλυντικά, μεταφέρθηκαν στο σπίτι της (δείτε φωτογραφίες εδώ) Υπήρξαν όμως και πολλά από αυτά, κυρίως από την γκαρνταρόμπα της, τα οποία χάρισε στους συνεργάτες της.

Την τελευταία εβδομάδα η Ελένη τριγυρνούσε πολύ συχνά στους διαδρόμους του Alpha για να συναντήσει ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Από τις γλυκές κυρίες της εισόδου του καναλιού, οι οποίες της έλεγαν την πρώτη «καλημέρα», μέχρι και τους ανθρώπους της παραγωγής της. Και μάλιστα, παρά τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωνοϊού, δεν κρατήθηκε και μοίρασε αγκαλιές.

Πλώρη για το νησί!

Τις προηγούμενες μέρες η Ελένη έμενε στην Αθήνα προετοιμάζοντας τις τελευταίες της εκπομπές, έχοντας μαζί της μόνο τα τρία παιδιά της, καθώς ο σύζυγός της και η κόρη τους Μαρίνα βρίσκονταν στην Άνδρο. Με τη λήξη αυτής της τόσο ιδιαίτερης σεζόν η παρουσιάστρια πήρε τις βαλίτσες της και από τα στούντιο του Alpha, έφυγε με το πρώτο πλοίο για την Άνδρο. Δεν ξεκίνησαν μόνο οι διακοπές της, αλλά και η νέα της ζωή!

Αυτή είναι η φωτογραφία που αποκάλυψε το... μυστικό της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο στην Άνδρο

Η φωτογραφία που η Ελένη ανήρτησε πριν από μερικές μέρες μοιάζει ειδυλλιακή με φόντο τον Λυκαβηττό. Η ταράτσα του κτιρίου ωστόσο κρύβει... μυστικά. Η παρουσιάστρια βρισκόταν στο κεντρικό κτίριο πολύ γνωστής τράπεζας που ειδικεύεται στο real estate για να συζητήσει τα νέα της σχέδια, που αφορούν κυρίως την επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας στα Άχλα της Άνδρου.