«Έχει τη σοφία των άστρων και...» - Η Φαίη Σκορδά αποχαιρετά τη Λίτσα πατέρα on air στο Πρωινό

Η πιο συγκινητική εκπομπή

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχει τη σοφία των άστρων και...» - Η Φαίη Σκορδά αποχαιρετά τη Λίτσα πατέρα on air στο Πρωινό

Σήμερα, Παρασκευή 8/7 ρίχνει αυλαία για τη σεζόν το Πρωινό, όπως και οι περισσότερες εκπομπές και έτσι η Λίτσα Πατέρα έκανε τις τελευταίες ημερήσιες προβλέψεις της για τα ζώδια για φέτος στην εκπομπή, με τη Φαίη Σκορδά να ακούει γι’ ακόμα μία φορά με προσοχή πώς θα πάνε τα πράγματα για τον Υδροχόο, το ζώδιο της.

«Υδροχόοι μου αυτόν τον καιρό η Αφροδίτη έχει κάνει πολλά καλά για εσάς και θα είναι όλο τον μήνα αυτόν. Θα σας βοηθήσει, θα σας φέρει κοντά αγαπημένα πρόσωπα, θα ρυθμίσετε υποθέσεις. Μετά σαν να ασχολείστε πολύ με τη δουλειά. Και να προσέχουμε και την υγεία μας πάνω από όλα αυτό το καλοκαίρι. Να αφεθούμε, να ξεσαλώσουμε, αλλά να προσέχουμε κιόλας. Και αργότερα που θα περάσει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας θα ρυθμίσετε καλύτερα κάποιες περιπτώσεις παρά το γεγονός ότι έχετε κάποιους προβληματισμούς» είπε η Λίτσα Πατέρα για τον Υδροχόο.

Η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τη Λίτσα Πατέρα

Μετά το τέλος των προβλέψεων, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τη Λίτσα Πατέρα. «Η Λίτσα Πατέρα έχει τη σοφία των άστρων και μία μεγάλη αγκαλιά για όλους. Αυτό είναι η κα Λίτσα, το Λιτσάκι μας. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ» είπε η παρουσιάστρια πολύ συγκινημένη.

Η γνωστή αστρολόγος την αποχαιρέτησε επίσης. «Να’σαι καλά, και να περάσεις καλά»

Ενώ χθες της έριχνε υπονοούμενα η Λίτσα Πατέρα

Το μεσημέρι της Πέμπτης 7/7 στο ''Πρωινό παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό στιγμιότυπο ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Λίτσα Πατέρα, κατά τη διάρκεια που η αστρολόγος ανέλυε τις ημερήσιες προβλέψεις της. Μια μέρα πριν την λήξη της τηλεοπτικής σεζόν κι ενώ οι φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας δίνουν και παίρνουν, η αστρολόγος θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα οπότε ''πέταξε'' το υπονοούμενό της όλο νόημα.

Αρχικά, η Λίτσα Πατέρα είπε για τους Υδροχόους, το ζώδιο της Φαίης: «Προσέχετε πολύ εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, μια αλλαγή ενδεχομένως να μην είναι τόσο μελετημένη θα μπορούσα να πω, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά θα μπορούσαν να προωθηθούν».

Η Φαίη Σκορδά κοίταξε την κάμερα όλο νόημα. Η μεγάλη έκπληξη, όμως, της ήρθε στη συνέχεια από εκεί που δεν το περίμενε.

Όταν η Λίτσα Πατέρα συνέχισε με τους Ιχθείς, είπε κοιτώντας την παρουσιάστρια: «Αν δεν κάνετε κάποια λάθη στη ζωή σας, την περίοδο αυτή θα μπορούσατε να δημιουργήσετε πάρα πολλά θέματα τα οποία είναι σημαντικά.

Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν μια δύσκολη κατάσταση». Τότε ήταν που διέκοψε τις προβλέψεις και την ρώτησε: «Ακούς; Μαθαίνεις τίποτα»; Η Φαίη Σκορδά έγνεψε καταφατικά, για να πάρει την απάντηση: «Δε νομίζω».