"Επειδή βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι..." - Αυλαία για το Happy Day! Το "αντίο" της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αυλαία έριξε το πρωί της Παρασκευής 8/7 η εκπομπή Happy Day, η οποία εδώ και 10 χρόνια συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για αυτό και στο τέλος της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τη επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια -λίγο μετά την αποκάλυψη για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- μιλώντας στους τηλεθεατές της ήταν αρκετά συγκινημένη καθώς μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε κι άλλες προτάσεις και βρέθηκε σε κομβικό σημείο για την καριέρα της, παρόλα αυτά αποφάσισε να παραμείνει στον Alpha.

Αυλαία για το Happy Day

«Κάθε χρόνο λέω δεν θα συγκινηθώ, θα γελάω, αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι που δεν φοβόμαστε τα συναισθήματά μας…

Εγώ το αγαπώ αυτό που κάνω και το αγαπώ το Happy Day και φέτος, επειδή βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι, ίσως να διαβάσατε και κάποια πράγματα και να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις, θέλω να σας πω, ότι επέλεξα να μείνω εδώ γιατί άκουσα την καρδιά μου. Γιατί αυτό που έχουμε 10 χρόνια τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα, αλήθεια σας το λέω», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έτρεξε για... μπουγέλο με τους συνεργάτες της!

Νέο επαγγελματικό βήμα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όπως είναι αναμενόμενο πρόκειται να δούμε και την επόμενη σεζόν στον ίδιο σταθμό την γνωστή παρουσιάστρια να καλημερίζει τους αγαπημένους της τηλεθεατές.

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε πίσω από κάποια γυρίσματα. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι ένα νέο πρότζεκτ.

Ανάρτηση Σταματίνας Τσιμτσιλή