Ξεμπρόστιασαν την Παναγιώταρου στο Happy Day: «Κυκλοφορούσε στους διαδρόμους και...»

Το πραγματικό της πρόσωπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξεμπρόστιασαν την Παναγιώταρου στο Happy Day: «Κυκλοφορούσε στους διαδρόμους και...»

Το βράδυ του τελικού του Survivor 5 θα μείνει αξέχαστο, καθώς για πολλούς συνέβη μια πολύ μεγάλη ανατροπή με τον Στάθη Σχίζα να κερδίζει το τρόπαιο και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φυσικά και ήταν ένα πρόσωπο, που όλοι παρατηρούσαν, αφού ήταν εκεί να στηρίξει τον καλό της.

Μάλιστα την επόμενη ημέρα 7/7 ήταν καλεσμένη στο Super Κατερίνα, προκειμένου να κάνει τα πρώτα της σχόλια για την νίκη του αγοριού της. Αυτό, που δεν ξέραμε όμως και ακούστηκε την Παρασκευή 8/7 μέσα από το Happy Day είναι ότι ενώ η Αλεξάνδρα ετοιμαζόταν για να βγει στην εκπομπή είδε αρκετά άτομα από το πάνελ της άλλης εκπομπής και δεν μπήκε στη διαδικασία να χαιρετήσει.

Τα σχόλια του Happy Day για την αντίδραση Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Κυκλοφορούσε στους διαδρόμους, μπήκε στο δικό μου το καμαρίνι, δεν μίλησε, δεν είπε γεια σας. Όταν εισβάλλει στον προσωπικό μου χώρο, γιατί μπήκε στο καμαρίνι μου.», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Είσαι καλεσμένη σε ένα κανάλι και έχεις ύφος άλλου τύπου, πες ένα γειά! Πρέπει να ετοιμαζόταν δίπλα και να ήταν ξενυχτισμένη».

Οι πρώτες δηλώσεις της Παναγιώταρου για την νίκη του Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώτατου αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, αφού έκανε μεγάλο αγώνα προκειμένου να βοηθήσει τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα να πάρει τη μεγάλη νίκη του Survivor 5. Το αποτέλεσμα εν τέλει δικαίωσε και εκείνη αλλά και τον παίκτη, που έδωσε πραγματικά πολύ μεγάλο αγώνα.

Η χαρά της φάνηκε και την ώρα της ανακοίνωσης αλλά και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε (6/7), τις οποίες και κατέγραψε η κάμερα του Youweekly.gr που ήταν φυσικά εκεί στο σημείο. Ήταν πραγματικό του στήριγμα, αφού μέχρι να σηκώσει την κούπα, πήγαινε κρυφά στα backstage και τον φιλούσε για να τον εμψυχώσει.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι κέρδισε ακόμα ο Στάθης… Αισθάνομαι χαρά και συγκίνηση, αλλά και δικαίωση που ο κόσμος κατάλαβε ποιος είναι ο Στάθης και τον ψήφισε… Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος του αξίζει το καλύτερο και είναι ωραίο να ανταμείβονται και αυτά τα παιδιά γιατί άλλωστε το παιχνίδι δεν είναι μόνο η αγωνιστικότητα και το ταλέντο αλλά ο χαρακτήρας είναι αυτός που μένει στο τέλος του παιχνιδιού. Είμαι περήφανη για τον Στάθη».

ΠΗΓΗ ς