Έπεσαν οι υπογραφές; - Σε "μυστική" τοποθεσία φαίνεται να έδωσαν τα χέρια Σκορδά και ΣΚΑΙ

Το ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έπεσαν οι υπογραφές; - Σε

Ίσως είναι και το απόλυτο θέμα των ημερών, μιας και την τελευταία εβδομάδα, μετά τη λήξη του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά με το κανάλι του Αμαρουσίου, εξαιτίας "αγεφύρωτων όπως μερικοί χαρακτήρισαν διαφορών, περίπου δέκα χρόνια μετά η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και έπεσε σαν βόμβα η είδηση πως είναι ένα βήμα πριν υπογράψει για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ!

Υπέγραψε με το ΣΚΑΙ η Σκορδά;

Το πρωί του Σαββάτου 2/7 μέσα από σχετικό όμως ρεπορτάζ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, έγινε γνωστό πως όχι μόνο θα πάει, αλλά πως μάλιστα έχει ήδη υπογράψει με το κανάλι του Φαλήρου!

Η είδηση πως πάει στον ΣΚΑΙ βγήκε λίγες ώρες πριν...

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί το ζήτημα με το τηλεοπτικό μέλλον της, και εφόσον έγινε γνωστό πως την Πέμπτη 30/6 έληξε και επίσημα το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου. Ενώ λοιπόν όλες οι πληροφορίες έλεγαν και "έδειχναν" πως πάει προς Κηφισιά η μεγάλη παρουσιάστρια, και συγκεκριμένα προς την πρωινή ζώνη 9:00 - 12:00, το πρωί της Παρασκευής 1/7 "έσκασε" το αποκλειστικό σαν "βόμβα" από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτή την ανατροπή, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από την εκπομπή, η παρουσιάστρια είναι κυριολεκτικά μία ανάσα πριν δώσει τα χέρια για να αναλάβει τα ηνία της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ, στην ζώνη 9:00 - 12:00, μία ζώνη που και η ίδια έχει δηλώσει πως προτιμά μιας και στο διάστημα 9:00 - 10:00 ο ανταγωνισμός είναι περιορισμένος.

Την παρουσιάστρια θα διαδέχονται οι Αταίριαστοι, και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είχε ακουστεί πως θα αναλάβει τη δική τους ζώνη, όμως θα πάει σε εκείνη του Σαββατοκύριακου.

Βαρβάτη