Τα "έσπασαν" Σκορδά και ΑΝΤ1 - Τηλεοπτικό "διαζύγιο" μετά από σχεδόν 10 χρόνια

Είναι οριστικό!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τα

Σε πραγματικό θρίλερ έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, μιας και σαν "μνηστήρες" τα υπόλοιπα κανάλια "έτρεξαν" να την διεκδικήσουν μόλις έγινε γνωστό πως εγκαταλείπει τον Αντ1 μιας και δεν συμβαδίζουν πουθενά και δεν βρήκαν τελικά μία μέση λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Φαίη Σκορδά βρίσκεται και επίσημα εκτός ΑΝΤ1, μιας και το συμβόλαιό της έληξε την Πέμπτη 30/6 ενώ η συνεργασία τους θα συνεχιστεί αναγκαστικά μέχρι να τελειώσει η εκπομπή για το φινάλε της σεζόν

Που θα πάει η Φαίη Σκορδά;

Το Star, όπως έχουμε ήδη γράψει την διεκδικεί έπειτα από παρότρυνση της Κουτσελίνη, και της δίνει την επιλογή να χτίσει η ίδια την ομάδα της, επιλέγοντας έτσι ίσως την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την Αφροδίτη Γραμμέλη, ονόματα που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα έντονα.

Σχετικά με την ώρα μετάδοσης, κατά πάσα πιθανότητα είναι η ζώνη 09:00 – 12:00, κάτι που επιθυμεί και εκείνη, ωστόσο όλα αυτά θα ισχύσουν αν πει το ναι.

Εκτός Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για την κατάσταση της υγείας του

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (1/7) η εκπομπή Πρωινό καθώς η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στο πλατό χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα και ανακοίνωσε πως ο συμπαρουσιαστής της έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

To πρώην ζευγάρι παραμένει μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο από του χρόνου, οι δυο τους θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το συμβόλαιο της Σκορδά με τον ΑΝΤ1).

«Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Ευχόμαστε όλα τα καλά σε όλο τον κόσμο. Με βλέπετε μόνη μου από αυτή την πλευρά, διότι ο Γιώργος είναι θετικός στον κορωνοϊό και να πούμε περαστικά. Ελπίζω τώρα να μπορεί να μας βλέπει από το σπίτι. Περαστικά σε όλο τον κόσμο, να τελειώσει κι αυτή η περιπέτεια πολύ καλά, ευχόμαστε σε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.