Οι αγεφύρωτες διαφωνίες του Αντ1 με τη Φαίη Σκορδά - Η συνεργασία τους πατά σε τεντωμένο σκοινί

Που "χωλένει" η συμφωνία τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Οι αγεφύρωτες διαφωνίες του Αντ1 με τη Φαίη Σκορδά - Η συνεργασία τους πατά σε τεντωμένο σκοινί

Όπως όλα δείχνουν αντίστροφή μέτρηση έχει αρχίσει και πλησιάζει η ώρα που η Φαίη Σκορδά και ο Αντ1 θα γνωστοποιήσουν αν συνεχίζουν ή αν τερματίζουν την συνεργασία τους. Το πρωί της Παρασκευής 24/6, όπως προβλήθηκε μέσα από το Happy Day, η παρουσιάστρια φαίνεται πως ανέφερε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα κάτι με κανέναν, παρότι το Star "καραδοκεί" και οι σχέσεις με τον αντ1 είναι ιδιαίτερα τεταμένες...

Η μεγάλη διαφωνία της Σκορδά με το κανάλι

Μετά από πολλές συζητήσεις και ραντεβού, φαίνεται πως στη συνάντηση της παρουσιάστριας με τον σταθμό, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δυο πλευρές απομακρύνθηκαν πολύ μέσα σε ένα κλίμα έντασης, ενώ αναμένεται μέσα σε αυτές τις μέρες και το τελευταίο τους.

Η αγεφύρωτη διαφωνία του Αντ1 με τη Φαίη Σκορδά

Η μεγάλη διαφωνία, όπως αναφέρεται, έχει να κάνει με τις ώρες και τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς η Φαίη Σκορδά επιμένει για τη ζώνη 11:00 – 13:00, ενώ ο ΑΝΤ1 αναφέρει πως αν κριθεί αναγκαίο θα πρέπει η παρουσιάστρια να μπαίνει στο πλατό νωρίτερα.

Και κάπου εκεί, το Star, που έτσι και αλλιώς είναι γνωστό πως ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στην πρωινή ζώνη για την επόμενη σεζόν, προετοιμάζει ήδη το έδαφος, για τη διεκδίκησή της και μάλιστα ένα πρόσωπο που σιγοντάρει αυτή τη συνεργασία είναι η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία έχει μιλήσει εκτενώς για την παρουσιάστρια και πως πρέπει να κάνει κάποιες αλλαγές, ενώ ταυτόχρονα έχουν και αμοιβαία εκτίμηση η μία για την άλλη εδώ και χρόνια.

Πολλοί οι μνηστήρες για την Φαίη Σκορδά

Η τηλεοπτική σεζόν σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος της και ακόμα η Φαίη Σκορδά δεν έχει ανανεώσει με το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ πολλά λέγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον. Όλα αυτά σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη από τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας στο Open απάντησε στις φήμες που ήθελαν τη Φαίη Σκορδά να εγκαταλείπει τον ANT1 για το OPEN.

Η διευθύντρια διευκρίνισε ότι κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στο τραπέζι από πλευράς του καναλιού και ότι πρόκειται απλώς για φήμες. «Το διαψεύδουμε και επίσημα είπε. Το ίδιο έκανε και στην περίπτωση της Κατερίνας Καραβάτου, εξήγησε πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα διεκδίκησής της.