«Μου ζήτησε να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχει...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό μέλλον της Σκορδά

«Όταν ο Γιώργος ήταν στα κάτω του, του έδωσε χείρα βοηθείας»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μου ζήτησε να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχει...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό μέλλον της Σκορδά

Πολλές και διάφορες είναι οι φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον το τελευταίο διάστημα και αρκετοί έχουν εκφράσει την άποψή τους σχετικά με το θέμα όπως μεταξύ άλλων και η Ζήνα Κουτσελίνη. Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά, η οποία επικοινώνησε μαζί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, και ερωτήθηκε για το θέμα, και έτσι η παρουσιάστρια μέσα από το Happy Day το πρωί της Παρασκευής 24/6 έδωσε τις πληροφορίες μετά από αυτή την κουβέντα...

Οι αποκαλύψεις της Σκορδά σε Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το δικό της ρεπορτάζ στο Happy Day, μετά από επικοινωνία με τη Φαίη Σκορδά:
«Επειδή μίλησα με τη Φαίη Σκορδά, αυτό που ήθελε να ακουστεί είναι ότι ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, τον Ιανουάριο και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία.

Χτύπησε την πόρτα, γιατί είναι πολλά χρόνια εκεί – εκτιμά τη διοίκηση του ΑΝΤ1 και τους ανθρώπους του – και θέλησε να δει πώς θα προχωρήσουν. Στις πρώτες συναντήσεις τον Ιανουάριο, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στον ΑΝΤ1 αλλά να κάνει αυτό που ξέρει κι αγαπά, μία ψυχαγωγική εκπομπή.

Μάλιστα και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ξεκάθαρος ότι κι αυτός θέλει μία δική του εκπομπή. Τον Ιανουάριο της είπαν ναι, ότι αυτό θα γίνει. Πέρασαν οι μήνες και η Φαίη είχε την πεποίθηση ότι θα είχε μία δική της εκπομπή και ο Γιώργος μία δική του εκπομπή, -δεν ξέρω αν θα διαδεχόταν η μία την άλλη-, και αυτό που νιώθει τώρα είναι ότι κάποιος προσπαθεί να την εγκλωβίσει σε κάτι που δεν θέλει. Αυτό το ενιαίο του λέμε μαζί καλημέρα, θεωρεί ότι είναι μία στήλη σε μία εκπομπή.

Είναι κάτι που δεν την ικανοποιεί, όντως ο Γιώργος έχει συμβόλαιο +1. Επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος έντιμος και σωστός, θα διασφαλίσει και θα προασπίσει τα συμφέροντα της Φαίης. Όπως και εκείνη το έκανε, όταν ο Γιώργος ήταν πολύ στα κάτω του όταν του έδωσε χείρα βοηθείας, πιστεύω ότι θα τη βοηθήσει μέχρι τέλους να βρουν μία λύση.

Και μάλιστα μου είπε «ότι εγώ πιστεύοντας πως όλα θα πάνε καλά, έκανα κι ένα spot». Συμμετέχει στο spot για του χρόνου, ενώ μπορεί να μην υπάρχει. Μου ζήτησε να πω και να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχει υπογράψει πουθενά αλλού από σεβασμό στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Κάποιες φορές τα πράγματα δυσκολεύουν αλλά πρέπει να έχουμε τη ψυχραιμία να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Από εκεί και πέρα, ο κάθε άνθρωπος λαμβάνει τις δικές του αποφάσεις».

Πως ήταν η Φαίη Σκορδά πολύ πριν γίνει γνωστή στην τηλεόραση

Η Φαίη Σκορδά από την αρχή της καριέρας της έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που είχε αποκαλυφθεί η σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα. Μέχρι και τους γονείς της αποφεύγει να του δείχνει δημόσια. Χθες όμως, Κυριακή 19/6 με αφορμή την γιορτή του πατέρα έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια θέλοντας να ευχηθεί στον μπαμπά της, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά, πολύ πριν γίνει γνωστή η ίδια στην τηλεόραση και μάλλον πριν τελειώσει το σχολείο, καθώς φαίνεται πως ακόμη είναι μαθήτρια.

Πριν αποφασίσει να γίνει ξανθά η Φαίη Σκορδά, ήταν μαυρομάλλα και πραγματικά ήταν αγνώριστη.

Φαίη Σκορδά μπαμπάς