«Μην αφήσετε για τον Ιούλιο...» - Η σπόντα της Λίτσα Πατέρα για τα επαγγελματικά της Φαίης Σκορδά

Την άκουγε με περίσσια προσοχή η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μην αφήσετε για τον Ιούλιο...» - Η σπόντα της Λίτσα Πατέρα για τα επαγγελματικά της Φαίης Σκορδά

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει προς το τέλος της και τα βλέμματα έχουν στραφεί προς την Φαίη Σκορδά, η οποία αν και λήγει το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν έχει ανανεώσει προς το παρόν, διότι δεν γνωρίζει πως θα στελεχωθεί η εκπομπή της την επόμενη σεζόν.

Μέσα σε όλο αυτό το κύμα αναβρασμού η παρουσιάστρια προσέχει έξτρα τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα, καθώς αναμένει να δει τι και πότε πρέπει να προσέχει (δείτε εδώ τις προβλέψεις τις αστρολόγου για όλα τα ζώδια).

Η σπόντα της Λίτσα Πατέρα προς την Φαίη Σκορδά

Όταν η Λίτσα Πατέρα έφτασε στον Υδροχόο, το ζώδιο της παρουσιάστριας, είπε: Νομίζω ότι είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία 26 με 28 του μηνός να επιλύσετε ένα θέμα, το οποίο σας απασχολεί πολύ καιρό τώρα και ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες. Μην αφήνεται για τον Ιούλιο θέματα πολύ σημαντικά. Είναι μια περίοδος, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε.

Η Αφροδίτη στη νέα θέση αυτή δείχνει ότι μπορεί να είστε με αγαπημένα πρόσωπα, διασκεδάσεις, φλερτ, συζητήσεις, τελοσπάντων, επαφές με αγαπημένα πρόσωπα τα οποία είναι σημαντικά και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, είτε συγγενικά, είτε φιλικά μπορεί να σας βοηθήσουν».

Φαίνεται πως η Φαίη παρακολουθούσε με έντονο ενδιαφέρον τις δηλώσεις της αστρολόγου, σκεπτόμενη τα δικά της επαγγελματικά σχέδια.

Ποιος ο ρόλος που θα έχουν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της τηλεόρασης, αφού λίγο μετά το διαζύγιο τους πήραν την απόφαση να συνεργαστούν ξανά παρουσιάζοντας το Πρωινό. Αυτός είναι ο δεύτερος χρόνος που ο παρουσιαστής βρίσκεται στο πλευρό της πρώην συζύγου του στον ΑΝΤ1 και ειδικά φέτος "έσκισαν" σε τηλεθέαση σε συνδυασμό με τα συγκλονιστικά θέματα της επικαιρότητας, όπως για παράδειγμα της Πάτρας.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα πολλά ακούστηκαν για το τηλεοπτικό τους μέλλον για τη νέα σεζόν. Μπορεί να γράφτηκε πως θα έχουν διαφορετικές εκπομπές, όμως τελικά οι συζητήσεις τους με το κανάλι κατέληξαν στο γεγονός πως θα έχουν την ίδια εκπομπή, αλλά με δικές τους ενότητες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας θα ξεκινάει την εκπομπή με θέματα ενημερωτικά της επικαιρότητας και περίπου στις 11:00 την σκυτάλη θα παίρνει η Φαίη Σκορδά όπου θα μιλάει για γυναικεία θέματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου, το Πρωινό θα ξεκινάει στις 09.45 με κοινή έναρξη των δυο παρουσιαστών και στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας, με ένα πάνελ που θα ειδικεύεται στην ενημέρωση θα αναλαμβάνουν το κομμάτι της επικαιρότητας. Στις 11:00 θα συναντιέται με τη Φαίη Σκορδά για να κάνουν μαζί συνέντευξη με τον καλεσμένο τους και μετά το τέλος της η παρουσιάστρια θα παρουσιάζει πιο γυναικεία θέματα, μαζί με τους δικούς της συνεργάτες.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας Πρωινό ΑΝΤ1