Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση και η πρόταση της διευθύντριας του ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση και η πρόταση της διευθύντριας του ΣΚΑΪ

Μετά τη λήξη του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά με το κανάλι του Αμαρουσίου, εξαιτίας "αγεφύρωτων όπως μερικοί χαρακτήρισαν διαφορών, περίπου δέκα χρόνια μετά η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν υπογράψει για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ.

Σε ραντεβού με τη διευθύντρια του ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια βρέθηκε στο κτήμα Νάσιουτζικ, εκεί όπου είχε ραντεβού με τη διευθύντρια ψυχαγωγικού του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Η συνάντησή τους δεν κράτησε παραπάνω από 2 ώρες.

Κατά τη διάρκεια αυτής έγινε πρόταση στη Φαίη Σκορδά για συμβόλαιο δύο ετών για πρωινή εκπομπή, στην ζώνη 9-12. Το κανάλι φαίνεται ότι αλλάζει εντελώς το πρωινό του πρόγραμμα, με τη Φαίη στο τιμόνι της ζώνης 9-12.

Το αιχμηρό σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το επαγγελματικό της μέλλον

H Φαίη Σκορδά είναι ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια στην πρωινή ζώνη έχοντας αναλάβει με πολύ μεγάλη επιτυχία το κομμάτι της παρουσίασης. Η ίδια για την ώρα βρίσκεται στο ''Πρωινό'' με το μέλλον της ωστόσο να είναι αμφίβολο.

Ότι θα βρίσκεται σε κάποιο κανάλι είναι σίγουρο, το που θα πάει είναι το ζήτημα καθώς διεκδικείται από μεγάλους σταθμούς. Και επειδή λοιπόν, διαβάζει όσα γράφονται επί του θέματος αυτή τη φορά αποφάσισε μέσα από μια ατάκα της, τη Δευτέρα 4/7 να δείξει πως γνωρίζει την αγωνία πολλών για το που θα βρεθεί εν τέλει τηλεοπτικά, χωρίς ωστόσο να θέλει να κάνει αποκαλύψεις.

«Καλά εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου αυτές τις ημέρες. Βλέπω sites, βλέπω αυτά και λέω “ρε παιδιά…”, δεν ξέρω κι εγώ που είμαι και τι κάνω» ανέφερε η Φαίη Σκορδά, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να της λέει πως κανονικά θα έπρεπε να έχει τρελαθεί. Κάθομαι έτσι, κοιτάζω το ταβάνι και λέω τι γίνεται; Δεν ήθελα να σχολιάσεις… Το βρίσκετε πικάντικο;».