Σε πισίνα μέσα σε μεγάλη φουσκωτή κουλούρα - Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ποζάρει και ξεσηκώνει το Instagram

Η καλοκαιρινή ανάρτηση

Τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο House of Fame και στη συνέχεια απασχόλησε με την παρουσία, που έχει στα social media και έχει γίνει αγαπημένος της νεολαίας και όχι μόνο καθώς ξεσηκώνει τους θαυμαστές του με τα ανεβαστικά κομμάτια του.

Ο νεαρός καλλιτέχνης τα τελευταία δύο χρόνια έχει χαράξει μία λαμπρή πορεία στο χώρο της μουσικής ενώ οι fans του τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα. Αρκετά συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του καθώς είναι αρκετά ενεργός στα στα social media.

Expand player

Η καλοκαιρινή ανάρτηση του Στέφανου Πιτσίνιαγκα στην πισίνα

Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση, δίνοντάς μας μία γεύση από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει μέσα σε μία πισίνα, με ένα μεγάλο φουσκωτό, φορώντας το μαγιό του και οι διαδικτυακού του φίλοι τον πλημμύρισαν με likes και σχόλια.

Έκανε το επόμενο βήμα - Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ''απασφάλισε'' για την ερωτικά του

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ήταν ένα από τα πρόσωπα, που είδαμε στα Mad video awards κάνοντας μια εμφάνιση, που συζητήθηκε αρκετά από ενδυματολογικής άποψης. Ο νεαρός τραγουδιστής πριν παραλάβει το βραβείο του έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy day την Πέμπτη 23/6.

Μεταξύ των όσων δήλωσε δεν ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί για την πρώην σύντροφό του, την Μαριάννα Καρά, η οποία είχε παρευρεθεί και εκείνη με τη σειρά της στο event. Δε θέλησε να κάνει κάποια αποκάλυψη, μιλώντας τόσο όσο για εκείνη, δείχνοντας μια μικρή αμηχανία, στην περίπτωση που θα έπρεπε να χαιρετηθεί μαζί της.

«Oκ μια χαρά. Είμαστε σε μία μουσική ωραία στιγμή δεν υπάρχει λόγος να λέμε για πρώην και τέτοια ο καθένας έχει το δρόμο του, έχουμε προχωρήσει στις ζωές μας να είναι καλά… Υγεία».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα - Το βίντεο απάντηση

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ήρθε γρήγορα η επιτυχία και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος»