Καλοντυμένοι και κακοντυμένοι άντρες στα Mad VMA 2022

Τι φόρεσαν τα αγόρια;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένοι και κακοντυμένοι άντρες στα Mad VMA 2022

Μιας και σχολιάσαμε τις γυναίκες που παραβρέθηκαν (δες εδώ τις καλοντυμένες και κακοντυμένες γυναίκες) στα Mad Video Music Awards, ήρθε η στιγμή να σχολιάσουμε και τα looks των αντρών. Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr συνάντησε πολλούς Έλληνες celebrities, την Τετάρτη 22/06/2022, στο γήπεδο του Tae Kwon Do, όπου κάποιοι ήταν καλοντυμένοι και έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους με το ξεχωριστό στιλ τους, ενώ άλλοι κακοντυμένοι.

Πάμε να δούμε τι φόρεσαν τα αγόρια του Mad VMA

Θα ξεκινήσω με τον πολυσυζητημένο trapper Light, ο οποίος ποζάρει με τη νέα του σύντροφο, Άννα Θεοδωρίδη. Μου αρέσει πάρα πολύ το πράσινο με λευκό set που φοράει, το οποίο απαρτίζεται από από βερμούδα και κοντομάνικο πουκάμισο. Θυμίζει pijama set, λόγω του μεταξωτού του υφάματος και το συνδύασε τέλεια με τα αξεσουάρ που επέλεξε. Θα μπορούσε όμως να φορέσει κάποια άλλα παπούτσια.

Light Mad VMA

Μία από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις είναι αυτή του ταλαντούχου τραγουδιστή Στέφανου Πιτσίνιαγκα, ο οποίος έκανε μία πολύ ανατρεπτική εμφάνιση, που μου θυμίζει τον Justin Bieber. Μπορεί να έσκασε από τη ζέστη όπως είπε, όμως φόρεσε αυτό το συγκλονιστικό oversized κουστούμι σε γκρι-καφέ χρώμα, συνδυασμένο με τέλειο πορτοκαλί σκούφο, μαύρα γυαλιά και κοσμήματα, ενώ ολοκλήρωσε το look του με μαύρες αρβύλες. Από εμένα είναι ένα μεγάλο ναι.. θέλουμε κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις.

Στέφανος Πιτσίνιαγκας Mad VMA

Ο Τάσος Ξιαρχό πάντα εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο στιλ του. Αυτή τη φορά μάλλον φαίνεται πως είναι επηρεασμένος από το Pride και έκανε ένα looκ στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Μου αρέσει πολύ η tie dye t-shirt και η βερμούδα που επέλεξε, καθώς και τα κόκκινα παπούτσια του. Για τσάντα κράτησε μία σακούλα σκουπιδιών... ανατρεπτικός όπως πάντα.

Τάσος Ξιαρχό Mad VMA

O trapper Fy, πόζαρε με την σύντροφο του, Αλεξία, φορώντας ένα πράσινο set φόρμας, το οποίο απαρτίζεται από ζακέτα και παντελόνι. Εάν με ρωτάς, το θεωρώ πολύ απλό για την περίσταση (δείτε εδώ πόσα λεφτά πλήρωσε για το look του).

Fy Mad VMA

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, Good Job Nicky και γιος του Γιάννη Πάριου, έχει πάντα εντυπωσιακή εμφάνιση, λόγω του μπλε χρώματος στα μαλλιά του. Αυτήν την φορά εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο κουστούμι, συνδυασμένο με διχτυωτή μπλούζα από μέσα. Μου αρέσει πολύ η ιδιαίτερη εμφάνιση του.

Good Job Nicky Mad VMA

Τέλος, θα σχολιάσουμε τον όμορφο Δημήτρη Ταταράκη, ο οποίος έχει κάνει μία εμφάνιση απλή, αλλά ταυτόχρονα πολύ κομψή και στιλιστικά σωστή, φορώντας ένα oversized πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Αυτό που απογειώνει το look του, είναι οι αλυσίδες στο λαιμό του. Θα μπορούσε όμως να επιλέξει κάποια άλλα γυαλιά.

Δημήτρης Ταταράκης Mad VMA