Mad VMA 2022: «Τα παπούτσια κάνουν 800 ευρώ» - Πόσο κοστίζει το σύνολο του FY

«Εγώ τα πληρώνω»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad VMA 2022: «Τα παπούτσια κάνουν 800 ευρώ» - Πόσο κοστίζει το σύνολο του FY

Το βράδυ της Τετάρτης 22/6 πραγματοποιήθηκαν τα φετινά Mad Video Music Awards και τα ευτράπελα δεν άργησαν να γίνουν viral. Στο επίκεντρο βρέθηκε η τραπ σκηνή, καθώς ο Light με τον Snik τσακώθηκαν άσχημα, ενώ ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε ότι είδε και όπλο μέσα στο γήπεδο.

Ωστόσο ο τράπερ Fy έμεινε μακριά από όλα αυτά και δεν θέλησε να ανακατευτεί με οποιαδήποτε μορφής βίας. Πριν ξεκινήσουν τα βραβεία μάλιστα είχε παραχωρήσει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, τονίζοντας την «φήμη» του.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Fy

«Δεν έχω ιδέα πόσο κάνουν αυτά που φοράω, τα παπούτσια μου κάνουν 800 ευρώ, το σύνολο γύρω στα 4 - 5 χιλιάρικα. Δεν ασχολούμαι εγώ με αυτά τα πράγματα, δεν με νοιάζει, βάζω ανθρώπους να δουλεύουν για εμένα. Αλλά τα πληρώνω εγώ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν έχω καβαλήσει καθόλου το καλάμι. Και σίγουρα το έχω καβαλήσει λιγότερο από όλους, όλοι οι άλλοι το έχουν κάνει. Εμένα δεν με έκανε ποτέ η φήμη, εγώ έκανα την φήμη μου».

"Τσακίζει" κόκαλα η αποκάλυψη του FY για τον Mad Clip

Πρεμιέρα έκανε σήμερα 23/10 η εκπομπή «MEGA Star», με παρουσιάστρια την Κόνι Μεταξά. Μέσα σε όλα καλεσμένος βρέθηκε ο FY όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα μουσικά του νέα, αλλά και για όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον.

Ο νεαρός τράπερ δεν δίστασε να μιλήσει και για τον άδικο χαμό του αγαπημένου του φίλου, Mad Clip που τον συγκλόνισε καθώς ο ίδιος ανέφερε: «Προσπαθώ να ανακάμψω από την απώλεια του Mad Clip. Προσπαθώ να δουλεύω όσο μπορώ, για να νιώσω πιο δυνατός.

Τα show με κάνουν δυνατό. Χαίρομαι που αυτός ο άνθρωπος επηρέασε τόσο κόσμο όσο ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον». Όσο για τη φιλία τους, ο FY αποκάλυψε: «Ήμασταν φίλοι από το 2017 στην αρχή νόμιζα ότι δε θα ήθελε να μου μιλάει.

Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, ήταν ο μέντοράς μου και ήμασταν συνέχεια μαζί, είχε απαντήσεις για όλα». «Ήθελα να υπάρχει ένα μέρος που να θυμίζει τον Mad Clip και να είναι ευχάριστο, γιατί υπάρχει ένα άλλο μέρος που δεν φέρνει ευχάριστες μνήμες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτός ο άνθρωπος έγινε θρύλος και έγινε αφότου πέθανε. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν πρόλαβα να του πω, ήμουν σε μια καλλιτεχνική ύφεση τον τελευταίο καιρό και ήθελα κάπως να ακούσω τις συμβουλές του. Ένιωθα ότι είχε απαντήσεις για όλα».