Mad Clip: Αναλυτικά ολόκληρο το πόρισμα για το τροχαίο

Σοκάρουν τα όσα αναφέρει! Τελευταίες εξελίξεις...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mad Clip: Αναλυτικά ολόκληρο το πόρισμα για το τροχαίο

Μερικές εβδομάδες μετά τον θάνατο του Mad Clip, εφημερίδα Real news έχει αναλυτικά, το πόρισμα του Παναγιώτη Μαδιά για το θανατηφόρο τροχαίο του τράπερ που του κόστιζε την ζωή. Με τον πατέρα του να ξεσπά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις για το κινητό και τον σταυρό του, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Αναλυτικά το πόρισμα του τροχαίου του Mad Clip

«Η ταχύτητα πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στη μεταλλική κολώνα ήταν μικρότερη της αρχικής ταχύτητας του οχήματος η οποία υπολογίζεται στα 134χλμ /ώρα, λόγο της επιβράδυνσης που υφίσταται το όχημα ολισθαίνοντας με τους τροχούς του. Έτσι, την ταχύτητα πρόσκρουσης την υπολογίσαμε στα 80-85χλμ/ώρα. Σε παρόμοιες προσκρούσεις είχαμε θανατηφόρους τραυματισμούς ακόμη και με 65χλμ/ώρα».

«Την 5ημέρα μετά το συμβάν υπέπεσε στην αντίληψή μου υλικό από τις κάμερες του παρακείμενου πρατηρίων καυσίμων και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εμπλοκής κάποιου άλλου οχήματος, ζώου ή πεζού. Ερμηνεύοντας λοιπόν το υλικό παρατηρήσαμε τα εξής: Το αυτοκίνητο εξέρχεται με επιτυχία το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και μέσα στην ευθεία παρατηρείται μια πολύ μικρή δεξιόστροφη κίνηση (μικρή περιστροφή) του αυτοκινήτου και εν συνεχεία βλέπουμε όλως παραδόξως μια αλλοπρόσαλλη και μη αναμενόμενη εντελώς ξαφνική εκτροπή του αυτοκινήτου με φόρα και κατεύθυνση αριστερόστροφη. Εν συνεχεία επέρχεται η πρόσκρουσή του στο μεταλλικό ιστό φωτισμού αφού προηγουμένως διέγραψε τόξο 210 μοιρών»

«Η πιθανολογούμενη εκτίμησή μου ως προς τα αίτια είναι ότι αυτά θα πρέπει να αναζητηθούν στο αν συνέβη κάτι στον οδηγό ή στο αυτοκίνητο, μήπως σε αυτή τη στιγμή ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος ότι πάει να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, προβαίνει σε ξαφνικό υπερδιορθωτικό ελιγμό προς τα αριστερά χάνοντας εντελώς τον έλεγχο του οχήματος, με τα επερχόμενα αποτελέσματα».

«Κατά τον έλεγχο των ελαστικών του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και με υπόλοιπο χρόνο ζωής. Ο τύπος των ελαστικών ήταν Semi Slick που είναι ένα ελαστικό πίστας βελτιστοποιημένο για χρήση σε στεγνή πίστα και η κορυφαία έκδοσή του για κορυφαίες επιδόσεις σε στεγνές πίστες αγώνων. Σε βρεγμένες πίστες ή δρόμους τα ίδια ελαστικά και ειδικά όταν είναι φθαρμένα, μπορούν να επηρεαστούν πάρα πολύ από φαινόμενα υδρολίσθησης», ανέφερε ο Παναγιώτης Μαδιάς μιλώντας στο Πρώτο θέμα και τον δημοσιογράφο, Νέστορα Δημαρά.

«Ξέρω τι έγινε το βράδυ του θανάτου»

Την σιωπή του "έσπασε" ο πατέρας του MadClip, μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα». Ο κύριος Δημήτρης Αναστασόπουλος 23 ημέρες μετά, μίλησε για το τροχαίο που κόστιζε τη ζωή του γιου του σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει καταλάβει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ του τροχαίου, αλλά ακόμη δε μπορεί να το πει δημόσια. Ενώ, από την άλλη για τον σταυρό και το κινητό ακόμη δεν έχει καμία ενημέρωση.

«Δε ξέρω τίποτα. Εμένα δε με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία. Δεν έχω καμία απάντηση. Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα. Αυτό το γνωρίζω. Εγώ δεν είμαι ενημερωμένος από την Ελληνική Αστυνομία για τον σταυρό και το κινητό. Δε γνωρίζω γιατί δεν με έχουν ενημερώσει. Και το παράδοξο είναι πως ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο, βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Mad Clip.