Σοκ στο Hollywood -Τροχαίο ατύχημα για κούκλο πρωταγωνιστή του Game of Thrones

Tα πρώτα πλάνα μετά τη σύγκρουση

Όπως μετέδωσε το TMZ ο κούκλος ηθοποιός Jason Momoa, τον οποίο γνωρίσαμε ευρέως μέσα από το ρόλο του Καλ Ντρόγκο στην πολύ επιτυχημένη σειρά Game of thrones ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Ο 42χρονος Αμερικανός οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν ήρθε σε σύγκρουση με μοτοσικλετιστή. Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα αλλά και οι πρώτες βοήθειες και ο ίδιος φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του

Ο ίδιος μετά από τη μεγάλη του επιτυχία και καταξίωση στη σειρά αλλά και στο Aquaman στη συνέχεια, θα επιχειρήσει νέο επαγγελματικό βήμα στο χώρο. Θα πρωταγωνιστήσει, θα γράψει το σενάριο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μιας νέας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Chief of War», που θα αποτελείται από 8 επεισόδια και παρουσιάζει ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο.

Expand player

Οι λεπτομέρειες και το βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος του Jason Momoa

Το TMZ εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα μετά το τροχαίο, όπου απεικονίζεται ο Τζέισον Μομόα να επιστρέφει στο αυτοκίνητό του. Ο μοτοσiκλετιστής γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν πως ο Μομόα είναι, επίσης, καλά στην υγεία του.

Χώρισε πρόσφατα από την Λίζα Μπονέ μετά από 16 χρόνια

Ο 42χρονος ηθοποιός και η 54χρονη πρώην – πλέον – σύντροφός του έκαναν μια κοινή δήλωση, την οποία δημοσίευσε ο ίδιος ο Τζέισον Μομόα στο Instagram του, και αναφέρουν πως ναι μεν χωρίζουν ως ζευγάρι αλλά θα παραμείνουν αγαπημένοι καθώς έχουν δύο παιδιά μαζί.

«Όλοι έχουμε νιώσει τη πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών. Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν. Και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε από το γάμο μας. Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να την γνωρίσουν και να την ζήσουν. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γίνουμε», σημειώνουν στην κοινή τους δήλωση.

Η ανάρτηση καταλήγει με λίγη ποίηση: «Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή και τα παιδιά μας. Διδάσκοντας στα παιδιά μας τι είναι δυνατό. Ζώντας την Προσευχή. Είθε η Αγάπη να Επικρατήσει. J & M».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τραγωδία στο Netflix: Ηθοποιοί έχασαν τη ζωή τους στα γυρίσματα

Emmy's 2022: Ανακοινώθηκε η λίστα με τις υποψηφιότητες των τηλεοπτικών βραβείων