Τραγωδία στο Netflix: Ηθοποιοί έχασαν τη ζωή τους στα γυρίσματα

Όλο το παρασκήνιο του τραγικού συμβάντος

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τραγωδία στο Netflix: Ηθοποιοί έχασαν τη ζωή τους στα γυρίσματα

Απίστευτη τραγωδία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς του Netflix, The Chosen One, με δύο ηθοποιούς να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στο σημείο των γυρισμάτων. Η σειρά "Ο Ένας" είναι ένα βραζιλιάνικο θρίλερ που άρχισε να προβάλλεται το 2019. Οι νεκροί είναι ο Raymundo Garduno Cruz και ο Juan Francisco Gonzalez Aguilar, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Τμήμα Πολιτισμού της Μπάχα Καλιφόρνια.

Δύσκολες μέρες διανύει ο κόσμος του κινηματογράφου και των σειρών, αφού μετά το θάνατο του αείμνηστου Ζαν Λουί - Τρεντινιάν που πέθανε χθες σε ηλικία 91 ετών, η είδηση για το θάνατο των δύο πρωταγωνιστών του Netflix και μάλιστα με τραγικό τρόπο ήρθε να σκορπίσει και πάλι τη θλίψη στους απανταχού σινεφίλ.

Τι γνωρίζουμε για το παρασκήνιο του θανάτου των πρωταγωνιστών του «The chosen one»

Όπως αναφέρει το TMZ, οι ηθοποιοί, μαζί με άλλα μέλη της παραγωγής επέβαιναν σε ένα βαν, όταν συνέβη το τροχαίο στη χερσόνησο Baja.

Το όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη ενώ κινούνταν σε χωματόδρομο κοντά στην πόλη Mulege, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο ηθοποιοί και ακόμα έξι άτομα να τραυματιστούν.

Το βαν, μαζί με το πλήρωμα φαίνεται ότι ταξίδευε μεταξύ Mulege και Santa Rosalia, την παραθαλάσσια πόλη όπου γύριζαν τις σκηνές της σειράς.

Η υπόθεση του The chosen one

Η σειρά “The Chosen One” έχει σαν υπόθεση ένα 12χρονο αγόρι το οποίο μαθαίνει ότι είναι ο Ιησούς Χριστός που επέστρεψε και έχει σαν πεπρωμένο να σώσει το ανθρώπινο είδος και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικ, των Μαρκ Μίλας και Πήτερ Γκρος.

Προς το παρόν είναι άγνωστο πόσο θα επηρεάσει τα γυρίσματα της σειράς το ατύχημα.