Θα γίνει θεία - Η ιδιαίτερη ευχή της δίδυμης αδερφής της Μαίρης Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

Έχουν μια μοναδική σχέση

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το μεσημέρι της Κυριακής 31/7 την πιο γλυκιά ανάρτηση, που την έχουμε δει να κάνει, καθώς με μια φωτογραφία, στην οποία είναι στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή και δίπλα τους υπάρχουν μπαλόνια, ανακοίνωσε πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Η ηθοποιός, όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας, απλώς περίμενε να περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα για να ανακοινώσει τα ευχάριστα. Ο κόσμος, που την ακολουθεί στο instagram εξεπλάγη με τα νέα αυτά και έσπευσε να την ευχηθεί, ανάμεσα σε αυτούς και η δίδυμη αδερφή της, η οποία ως μέλος της οικογένειας γνώριζε από πριν την εγκυμοσύνη.

Expand player

Οι ευχές της δίδυμης αδερφής της Μαίρης Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

«Και καλή μας απόλαυση».

"Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως..."

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, με το ζευγάρι τις τελευταίες ώρες να έχει φυσικά δεχτεί άπειρες ευχές για το παιδάκι που περιμένει (διαβάστε εδώ το ευχαριστώ της παρουσιάστριας).

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και φυσικά ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη πριν επτά χρόνια, είχε αναφερθεί στην απόκτηση ενός παιδιού, μιλώντας με τα πιο γλυκιά λόγια.

Σε συνέντευξή της το 2015 στο περιοδικό People, είχε αναφέρει: «Αν με ρωτούσες πριν από 5 χρόνια θα σου έλεγα πως πρώτη θα παντρευτεί η Αλίκη (aka η δίδυμη αδελφή της). Τώρα βλέπω την αδελφή μου να αλλάζει τρόπο σκέψης σε αυτό το θέμα και εμένα να μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας. Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου. Κάτι σαν επίτευγμα. Και δεν θα το κάνω επιπόλαια… Μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ευχή της Καινούργιου ξεχώρισε - Τα συγκινητικά μηνύματα της ελληνικής showbiz για την εγκυμοσύνη της Συνατσάκη

«Όλα τα μηνύματα σας...» - Συγκινημένη η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη με όλες τις ευχές που έλαβε