«Όλα τα μηνύματα σας...» - Συγκινημένη η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη με όλες τις ευχές που έλαβε

Η νέα τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όλα τα μηνύματα σας...» - Συγκινημένη η εγκυμονούσα  Μαίρη Συνατσάκη με όλες τις ευχές που έλαβε

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής σε λίγο καιρό ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά στη ζωή τους γονείς και μετά την συγκινητική ανάρτηση, με την οποία ανακοίνωσαν τα ευχάριστα την Κυριακή 31/7 έλαβαν πάρα πολλά μηνύματα, από φίλους τους.

Έτσι λοιπόν, η ίδια η Μαίρη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αφού διάβασε τα περισσότερα από αυτά, αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει ένα Insta story, με το οποίο ευχαριστούσε τον κόσμο, που χάρηκε ουσιαστικά με την χαρά τους. Να τονίσουμε, πως στη φωτογραφία, που επέλεξε να δημοσιεύσει είναι έγκυος απλά δε φαίνεται η κοιλίτσα της.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

«Όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας είναι...»

Συνατσάκη - Ίαν

Η ανάρτηση της εγκυμονούσας Συνατσάκη για τα ευχάριστα

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Μαίρη Συνατσάκη η οποία πε το μεσημέρι της Κυριακής (31/7) το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή. Όπως είναι λογικό τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Ίαν Στρατής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η λίστα με τις εγκυμονούσες φαίνεται πως μεγαλώνει κι άλλο καθώς πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε και η Τζούλια Αλεξανδράτου πως είναι έγκυος ενώ από την άλλη φημολογείται πως για πρώτη φορά είναι εξίσου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα.

Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου.

Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!»