Νέες λιγούρες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Η ανάρτηση που το μαρτυρά

Και όχι αδίκως

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέες λιγούρες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Η ανάρτηση που το μαρτυρά

Όσο περνάει ο καιρός οι φήμες περί εγκυμοσύνης για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουν τέλος, ωστόσο σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ που σας είχαμε αναφέρει πρώτοι η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως είναι λογικό, η κοιλιά της είναι αρκετά δύσκολο στο να κρυφτεί ενώ οι λιγούρες της πάνε κι άερχονται. Μάλιστα δεν είναι η μοναδική καθώς στην ίδια φάση βρίσκεται και η Ιωάννα Τούνη η οποία εχθές (29/7) μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα (δείτε εδώ φωτογραφία).

Έτσι λοιπόν η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία απεικονίζεται ο φούρνος της αλλά και τα γεμιστά που είχε μαγειρέψει.

Η ανάρτηση της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ανάρτηση Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κουράστηκε να κρύβεται - Η ολόσωμη φωτογραφία της Σπυροπούλου με μαγιό που λέει πολλά για την εγκυμοσύνη

Η αγαπημένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνάει μια ιδιαίτερη φάση, καθώς απολαμβάνει διακοπές σε νησί των Κυκλάδων, παράλληλα κάνει την ανακαίνιση της ενώ πρέπει να φροντίζει τον εαυτό και το μωράκι της, με τις φήμες περί εγκυμοσύνης να μην αποτελούν απλώς φήμες αλλά πραγματικότητα.

Η ίδια δεν επιθυμεί να προβεί σε κάποια τοποθέτηση και επιβεβαίωση, ωστόσο οι κινήσεις της μαρτυρούν την τακτική αυτή, που ακολουθεί μιας και δεν ανεβάζει ολόσωμες φωτογραφίες με στενά ρούχα ή αν το κάνει καλύπτει την περιοχή της κοιλίτσας της.

Οι εμφανίσεις δε μαγιό είναι μόνο από το καλοκαίρι του 2021, όπως αυτή που θυμήθηκε να αναδημοσιεύσει στο instagram την Τετάρτη 27/7, κάνοντας ακόμα πιο εμφανές, πως για την ώρα αν ανεβάσει ολόσωμο στιγμιότυπο με μαγιό, κάτι θα προδώσει, οπότε αρκείται στις παλιές.

Η ολόσωμη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο instagram

Σπυροπούλου - Μαγιό