"Φυσικά δεν ήμουν..." - Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τις αποφάσεις στις υποθέσεις Φιλιππίδη και Λιγνάδη

"Εγώ στηρίζω το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και τις αποφάσεις του..."

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real και τη Νίκη Κώτσου παραχώρησε πρόσφατα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων τόσο για την Κατερίνα Γερονικολού και το ενδεχόμενο γάμου όσο και σε ερώτηση για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Το σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη για Φιλιππίδη & Λιγνάδη

Θα ήθελες να μιλήσεις για τις αποφάσεις στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη;

Expand player

Φυσικά δεν ήμουν παρών στο δικαστήριο και δεν ξέρω τι ειπώθηκε και τι έγινε, αλλά εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και θέλω να την εμπιστεύομαι και πρέπει να την εμπιστεύομαι.

Θα ασχολιόσουν ποτέ με τον συνδικαλισμό;

Δεν είμαι υπέρ του συνδικαλισμού. Ειδικά με τη μορφή που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια. Εγώ στηρίζω το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και τις αποφάσεις του, προσπαθώ να παρευρίσκομαι εκεί όσες φορές μπορώ. Δεν μου μένει και χρόνος για να ασχοληθώ με τον συνδικαλισμό. Έχω συνηθίσει να αφιερώνομαι 100% σε ότι κάνω.

«Προχώρα, βγάλε τα στη φορά»

Στην εκπομπή MEGA Kαλημέρα εμφανίστηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το πρωί της Παρασκευής 18/2 και μεταξύ άλλων έκανε δηλώσεις για την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού, το μέλλον του Fishy και για το Metoo καθώς και ονόματα που εμπλέκονται με αυτό!

Με έντονο ύφος και αλήθεια στα μάτια τάσσεται υπερ των θυμάτων (Δείτε την έντονη δήλωση που είχε κάνει κατά του Ρουβά), καθώς δε δύναται να διανοηθεί τα όσα ακούγονται τον τελευατίο καιρό, με τις συνεχείς καταγγελίες!

Όσο για τις γυναικές της ζωής του αποκαλύπτει ακραία σκηνικά από θαυμάστριες, που του έχουν συμβεί αν και όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον τονίζει συνεχώς την ισορροπένη σχέση του με την Γερονικολού.

«Είμαι 21 χρόνια στο χώρο και είμαι 40. Είμαι τυχερός που υπερτερούν τα μαύρα μαλλιά και όχι τα άσπρα. Με την Κατερίνα Γερονικολού τηλεοπτικά είμαστε μαζί για πρώτη φορά. Δύσκολες συνεργασίες είχα, αλλά δεν αποφεύγω κανέναν, προσπαθώ να περνάω καλά. Όταν μου μίλησε η Κατερίνα για την δυσκολία που πέρασε, είπα «προχώρα, βγάλε τα στη φορά»

«Δεν ζηλεύουμε ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον, σε μια ζυγαριά νομίζω εγώ. Την μικρή την έχω βγάλει φωτογραφίες και βίντεο, είναι τόσα πολλά…», αποκάλυψε για τη για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και την κόρη του.

Για το METOO και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Κάθε θύτης να τιμωρηθεί και κάθε θύμα να δικαιωθεί. Ο Ρουβάς είπε την άποψη του και είναι δική του κρίση. Θεωρώ είναι λάθος, τι να του πω; Μην έχεις αυτήν την άποψη;».

«Το survivor φαίνεται εύκολο σε σχέση με τραγούδι και χορό. Eίχα κατά περιόδους εμμονές θαυμάστριες. Μία είχε κοιμηθεί έξω από το θέατρο, την έψαχνε η οικογένειά της», δήλωσε ενώ έκανε μία αποκάλυψη!

«Συνεχίζουμε το «Fishy» και του χρόνου με περισσότερα επεισόδια», αποκάλυψε ο ηθοποιός!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Στο σίριαλ με την Βάσω...» - Ο Τσιμιτσέλης "έσπασε" την σιωπή του για την συνεργασία του με την Λασκαράκη μετά το διαζύγιο

Με το καλάμι του στην Πάρο - Ο πρώτος καλεσμένος του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή Fishy