Με το καλάμι του στην Πάρο - Ο πρώτος καλεσμένος του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή Fishy

Βρέθηκαν εκεί για τα γυρίσματα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με το καλάμι του στην Πάρο - Ο πρώτος καλεσμένος του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή Fishy

Η εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Fishy, έχει πάρει το πράσινο φως για το φθινόπωρο και θα μας κρατάει συντροφιά και από τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά με μοναδικά ταξίδια στο Αιγαίο. Ο ηθοποιός ανάβει ξανά στο φουλ τις μηχανές και οργώνει με το φουσκωτό του τις θάλασσες για τα επεισόδια της εκπομπής του στο MEGA.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο παρουσιαστής έκανε μία χιουμοριστική ανάρτηση με βίντεο από τα γυρίσματα της εκπομπής Fishy δείχνοντάς μας τις «αντίξοες» συνθήκες στις οποίες γίνονται τα γυρίσματα.

Από τους πρώτους καλεσμένους του θα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Οι δυο συνάδελφοι πήγαν για ψάρεμα στην Πάρο όπου εκεί οι δυο τους αφέθηκαν στην μαγεία του Αιγαίου. Ο Λάκης Λαζόπουλος μάλιστα μας έδωσε και μία γεύση μέσα από stories που μοιράστηκε στα social media.

Οι αναρτήσεις του Λάκη Λαζόπουλου από τα γυρίσματα του Fishy στην Πάρο

«Όταν πήγα από το 70% στο 9%, δεν σκέφτηκα ότι έγινα λιγότερο καλός»

Το πρωί του Σαββάτου (28/5) ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «OPEN Weekend» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και τη σάτιρα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το λόγο που έχει πάρει απόσταση από την τηλεόραση και τις δημόσιες εμφανίσεις. (δείτε εδώ σπάνια έξοδό του στα μπουζούκια)

«Δεν είχα κανένα άγχος για τα νούμερα κι επειδή δεν είχα άγχος μπορεί να γίνονταν αυτά. Όταν έφυγα από το Mega κι ήμουν ο Mister 60-70% και μετά έκανα 9% και μέσα σε ένα χρόνο πήγε στο 13%, δεν σκέφτηκα ότι τώρα έγινα λιγότερο καλός. Προσπάθησα να το βελτιώσω κι ήμουν σε ένα κανάλι, το οποίο δεν το έβλεπαν κι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει ο θεατής συνήθειες.»

Και συνέχισε λέγοντας: Η κοινωνία βαδίζει συντεταγμένα προς τα πίσω. Καταργείται το νόημα και μένουν μονάχα στίγματα σκέψεων γιατί έχει καταργηθεί η σκέψη. Έχει μπει η πληροφορία, δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα. Δεν υπάρχει σάτιρα αυτή τη στιγμή που να ενώνει όλη την οικογένεια. Mε τη σάτιρα πάντα θα έχεις την εξουσία απέναντι, εγώ έχω κυνηγηθεί από όλους δεν έχω παράπονο!

Δεν υπάρχει σάτιρα που να μην ενοχλεί την εξουσία, όταν δεν την ενοχλεί δεν είναι σάτιρα είναι βαμβάκι με οινόπνευμα. Εγώ δεν είμαι του να στρογγυλεύω τις γωνίες. Βάρος αισθάνομαι να αναγκαστώ να πάω κάπου και να μην μπορώ να μην πω αυτό που θέλω.

Γι’ αυτό και έχω αυτήν την απόσταση. Από την ώρα που δεν είναι πια ελεύθερα τα πράγματα, που θα μπει φραγμός ακόμα και στο διαδίκτυο, αν περάσει σε έναν επιχειρηματία προσπαθώ να καταλάβω τι διαδίκτυο θα είναι αυτό. Περιμένω να ξεκαθαρίσουν οι χώροι της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής σκηνής στα θέματα #metoo».