«Σκοτωνόμαστε στη δουλειά για...» - Η χιουμοριστική ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη από τα γυρίσματα της εκπομπής Fishy

Πήρε το πράσινο φως για το φθινόπωρο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Σκοτωνόμαστε στη δουλειά για...» - Η χιουμοριστική ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη από τα γυρίσματα της εκπομπής Fishy

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το τελευταίο διάστημα βλέπει τις δυνατότητες του και στην παρουσίαση με την εκπομπή Fishy, τη νέα, πρωτότυπη ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA που μας προσκαλεί στις πιο διασκεδαστικές εξορμήσεις.

Η εκπομπή του Fishy έχει πάρει το πράσινο φως για το φθινόπωρο και ο ηθοποιός ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα της ενώ παράλληλα έχει και τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς που θα συμμετέχει. Μάλιστα ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη 21/7 δείχνοντάς μας τις «αντίξοες» συνθήκες στις οποίες γίνονται τα γυρίσματα.

Η ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη από τα γυρίσματα του Fishy

Ο ηθοποιός με τον σκηνοθέτη και τον οπερατέρ της εκπομπής κάνουν μπάνιο σε πισίνα μαζί ένα ροζ φουσκωτό φλαμίνγκο. Το βίντεο συνόδευε η χιουμοριστική λεζάντα: «Σκοτωνόμαστε στη δουλειά για να βγει καλό το αποτέλεσμα»

«Έχω βγάλει τόνο 60 κιλών!»

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν το πρωί της Δευτέρας 14/2 ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη! Μεταξύ άλλων αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής Fishy που παρουσιάζει ο ίδιος στο Mega, καθώς και σε τι φάση βρίσκεται η σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και την 7χρονη κόρη του!

Φυσικά ήταν αναπόφευκτο να ερωτηθεί ο ηθοποιός για το αν και τι θέση παίρνει απέναντι σε όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για την υπόθεση Λιγνάδη (Δείτε πως ενημερώθηκε για τo #CancelRouvas και τις έντονες θέσεις του για όλο αυτό).

«Το Fishy στo Μega θα συνεχιστεί και του χρόνου. Έχω βγάλει τόνο 60 κιλών» αποκάλυψε περιγράφοντας πώς κατάφερε να τον ανεβάσει στη βάρκα».

Όσο για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και τη μικρή του κόρη αποκάλυψε:

«Προς το παρόν βλέπω το παρόν και θέλω να είναι καλό και το μέλλον θέλω να είναι εξίσου καλό. Δεν θα προγραμμάτιζα να κάνω δεύτερο παιδί. Αν προκύψει προέκυψε».

«Με έχει δει στο θέατρο και μου είπε ότι της αρέσω».