«Ένιωθα ότι θα με κοροϊδέψουν...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Πιτσίνιαγκα αφού τραγούδησε σε 7.000 άτομα

Το βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας είναι ένα ανερχόμενο αστέρι της μουσικής σκηνής, που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο house of fame με τα βήματα, που έκανε από την αποχώρηση του και στο εξής να δικαιώνουν σιγά σιγά την επιλογή του να κυνηγήσει μεγάλο του όνειρο.

Με αφορμή την εμφάνιση του στο Ardas festival έκανε μια συγκινητική και πλήρως εξομολογητική ανάρτηση από το προφίλ του στο Instagram εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όλη την αγάπη, που εισπράττει με την αποδοχή του κόσμου να είναι μεγάλη, δεδομένου ότι 1,5 χρόνο πριν όλα αυτά έμοιαζαν απίθανα στο μυαλό του.

Expand player

Η συγκινητική εξομολόγηση του Στέφανου Πιτσίνιαγκα

«Πριν ενάμιση χρόνο τραγουδούσα κρυφά στο σπίτι μου. Δεν τολμούσα να τραγουδήσω σε άλλο άτομο. Ντρεπόμουν να πω ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής. Φοβόμουν.

Ένιωθα ότι θα με κοροϊδέψουν. 1η Αυγούστου του 2022 μετά από ενάμιση χρόνο είμαι καλεσμένος στο @ardasfestival και τραγουδάω δίπλα στο @petros_iakovidis και την @josephinewendel μπροστά σε 7.000 χιλιάδες άτομα. Σε ευχαριστώ Θεέ μου».

«Ήρθε γρήγορα η επιτυχία και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος»

Το πρωί της Πέμπτης (19/5) μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Στέφανου Πιτσίνιαγκα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Να τονίσουμε πως έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο μουσικό show του «House of fame» όπου αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για την μέχρι τώρα πορεία του στο κομμάτι του τραγουδιού ενώ από την άλλη μίλησε και για τα προσωπικά του. Μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά πως Ήρθε γρήγορα η επιτυχία και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος γι’ αυτό. Είναι ευλογία αυτό που ζω τον τελευταίο 1,5 χρόνο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα - Το βίντεο απάντηση

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ο Παντελής Παντελίδης ήταν η αφορμή για να...»