Mega: Ο πιο πολυσυζητημένος τραγουδιστής στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Όλα όσα θα δούμε στο φαντασμαγορικό show

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mega: Ο πιο πολυσυζητημένος τραγουδιστής στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 21.00, το MEGA μάς προσκαλεί στο πιο λαμπερό ρεβεγιόν για να καλωσορίσουμε μαζί το 2022, με τον πιο πολυσυζητημένο τραγουδιστή.

Τι θα δούμε την παραμονή πρωτοχρονιάς στο Mega

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 21:00, ο Στέλιος Ρόκκος, ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός με τη μοναδική ικανότητα να συνδυάζει το ροκ με το λαϊκό στοιχείο, πρωταγωνιστεί σε ένα φαντασμαγορικό εορταστικό πάρτι με αγαπημένες επιτυχίες, καινούργια τραγούδια, ντουέτα-έκπληξη, εκλεκτούς καλεσμένους και πολύ κέφι.

Μαζί του η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία θα μας συνεπάρει με τη μοναδική χροιά της φωνής της.

Τη βραδιά παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα με την αστείρευτη ενέργειά της.

Στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του MEGA θα βρεθούν επίσης δημοφιλείς καλλιτέχνες οι οποίοι εκπροσωπούν διαφορετικά είδη μουσικής. Ο Μιχάλης Stavento, ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας θα μας διασκεδάσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Ακόμα, αγαπημένα πρόσωπα του MEGA θα ανέβουν στη σκηνή για να στείλουν στους τηλεθεατές τις θερμότερες ευχές τους.

Μία ξεχωριστή εορταστική βραδιά με τον Στέλιο Ρόκκο έρχεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο MEGA, για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με χαρά, μουσική, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα.

Η νέα ασχολία του Στέλιου Ρόκκου

Τελευταία του πράξη στον χώρο της μουσικής ήταν στην καραντίνα που έγραψε ένα τραγούδι για τον κορωνοϊό. Ο Στέλιος Ρόκκος τα τελευταία χρόνια ζει στη Λήμνο και ασχολείται με αυτό που αγαπά, το ξύλο.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο διαχρονικούς και επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες, μας βάζει στο δημιουργικό χώρο του interior & exterior design, με το Rockwood by Stelios Rokkos, την κατασκευή γλυπτών και χειροποίητων επίπλων από ξύλο.

Αποκαλύπτοντας ακόμα μία δημιουργική πλευρά του, ο Στέλιος Ρόκκος σχεδιάζει και φιλοτεχνεί στο εργαστήριό του, στη Λήμνο, κομμάτια που αποτελούν μοναδικά έργα τέχνης. Τώρα για πρώτη φορά, ορισμένα από τα εμπνευσμένα έργα τέχνης του Στέλιου Ρόκκου εκτίθενται στο διεθνούς φήμης venue «Principote».

Στέλιος Ρόκκος

Ο Στέλιος Ρόκκος ονόμασε «Keros» τη συλλογή του και την αφιερώνει στο μέρος που ζει και δημιουργεί ο καλλιτέχνης.

Στέλιο Ρόκκο τραγούδι

Στέλιο Ρόκκο ξύλο