Στέλιος Ρόκκος: Έγραψε τραγούδι για τον κορωνοϊό με τίτλο...

Πως προέκυψε αυτή η ιδεά;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στέλιος Ρόκκος: Έγραψε τραγούδι για τον κορωνοϊό με τίτλο...

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα "On Time" και τη Σάσα Σταμάτη όπου δεν δίστασε να ομολογήσει πώς το καινούργιο του τραγούδι "Δεν φοβήθηκα" το έγραψε με αφορμή τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δήλωσε πώς η έμπνευση του ήρθε στην καραντίνα και πως έχει τρομοκρατηθεί αρκετά από την εξάπλωση του ιού, για αυτό και κάνει συχνά επαναληπτικά τεστ, έπειτα από κάθε μετακίνηση του.

Αυτό που σόκαρε, όμως, ήταν η αποκάλυψη του στο πόσο πολύ φοβάται να νοσήσει και κυρίως πόσο πολύ φοβάται μην κολλήσει κάποιον. Δείτε τη τρυφερή φωτογραφία του με την Ελένη Γκόφα!

Ειδικότερα, είπε: “Όταν άρχισα να ενημερώνομαι από διάφορες πηγές, όχι μόνο από τις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά, αλλά από διάφορα μέσα για το τι εστί κορωνοϊός και πού θα πάει αυτό το πράγμα, επειδή είμαι φύση αισιόδοξος, νόμιζα ότι μέρα σε μέρα θα περάσει και ότι ζούμε ένα κακό όνειρο. Μόλις ξύπνησα και ανακάλυψα τη σκληρή πραγματικότητα, με όποιον μίλαγα, κανείς δεν είχε συνειδητοποιήσει τι γίνεται, όλοι ζούσαν έναν εφιάλτη γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας”

Και κατέληξε: “Εγώ πλέον σε κάθε μου μετακίνηση κάνω τεστ για τον κορωνοϊό, έχω κάνει περίπου 12. Σε περίπτωση που θεωρήσω ότι είμαι ένοχος και ότι εγώ κόλλησα κάποιον, θα πεθάνω. Γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία και μπήκαν και αυτοί οι στίχοι στο τραγούδι μου”.

Στέλλιος Ρόκκος: Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγο του Λελέ - "Η Λελέ αγάπησε εμένα και μετά.."

Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο νέο του δίσκο, τον επίγειο παράδεισό του στην Λήμνο και την αγάπη του για τις αγροτικές εργασίες αλλά και τη γυναίκα της ζωής του, Λελέ.

Σχετικά με τη ζωή στο νησί, ο Στέλιος Ρόκκος δηλώνει: “Το σπίτι μου είναι ο επίγειος παράδεισος που έχω ονειρευτεί εγώ. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος που κάνω αυτή τη ζωή γιατί αρχίζω να μαθαίνω να ζω με πολύ λίγα και σημαντικά πράγματα. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο χωράφι, μου αρέσει πολύ. Μισούσα το χωράφι όταν εξαναγκαζόμουν να πάω για να βοηθήσω τον πατέρα μου. Όταν πέρασαν τα χρόνια κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να είσαι κοντά στη γη και να τρως τη ντομάτα σου, να τρως το ψάρι σου». Δείτε εδώ το σπίτι τους στην Λήμνο!

Όσον αφορά τη γυναίκα του, Λελέ, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αναφέρει: «Η Λελέ δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό. Η Λελέ αγάπησε εμένα και μετά αγάπησε τα υπόλοιπα. Είναι αέρας! Είναι κορίτσι της πόλης αλλά σιγά σιγά άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι τελικά αυτό είναι το νόημα της ζωής και περνάει πολύ ωραία. Δεν ξεχνάω ποτέ την επέτειό μας”.