Εύη Ιωαννίδου: Ποζάρει σε νησί με αστραφτερό μαγιό πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Δυο μέτρα πόδι

Η Εύη Ιωαννίδου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που πέρασαν ποτέ από το GNTM και έχει καταφέρει να κάνει καριέρα και μετά το παιχνίδι. Η κοπέλα διατηρεί εντυπωσιακές αναλογίες και παρά τα πυρά που έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό στο instagram λόγω της αδυνατισμένης εικόνας της, διατηρεί υπέροχο καλογυμνασμένο κορμί. Ανέβασε μάλιστα και μια νέα φωτογραφία με μαγιό και το θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το μοντέλο πρόσφατα χώρισε με τον σύντροφό της Ίνο Φαις και η είδηση στεναχώρησε πολλούς. Πρώτη από όλους τη μητέρα του πρώην συντρόφου της Μαρία Καλάβρια, με την οποία διατηρούν ακόμα εξαιρετικές σχέσεις και μάλιστα απάντησε και σε ερώτηση follower για το χωρισμό του παιδιού της με την Ιωαννίδου.

Expand player

Η νέα φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου με μαγιό

Επέλεξε ένα σκούρο μπικίνι που στραφταλίζει, και τόσο οι κοιλιακοί της όσο και τα πανύψηλα πόδια της είναι άκρως εντυπωσιακά! Παρά τα σχόλια για την απώλεια κιλών, το μοντέλο διατηρεί ένα πολύ γυμνασμένο κορμί που δεν εκπέμπει ανησυχία.

Η φωτογραφία της που προκάλεσε την αντίδραση της πρώην πεθεράς της

Μπορεί η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις να επέλεξαν χωριστούς δρόμους όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως έχει κρατήσει πολύ καλές επαφές με την οικογένειά του αλλά και με την μητέρα του, Μαρία Καλάβρια.

Όπως φαίνεται η Μαρία Καλάβρια έχει μεγάλη αδυναμία στην πρώην κοπέλα του γιου της καθώς σε πρόσφατη ανάρτηση της Εύης Ιωαννίδου η ίδια δεν δίστασε να της σχολιάσει κάτω από την ανάρτησή της.

Να σημειώσουμε πως στην συγκεκριμένη ανάρτηση υπήρξε θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες του instagram καθώς οι περισσότεροι φαίνεται να έχουν ανησυχήσει όσο τίποτα με την νέα της εμφάνιση καθώς μοιάζει να έχει στεγνώσει αρκετά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θύελλα αντιδράσεων κάτω από τη νέα ανάρτηση της Εύης Ιωαννίδου με την εικόνα της - «Για λύπηση»

"Κόλαφος" η Μικαέλα Φωτιάδη - Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σπυριλιώτη