Χώρισε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Ήταν τρελά ερωτευμένοι αλλά...

Το ανακοίνωσε η μητέρα του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Ήταν τρελά ερωτευμένοι αλλά...

Μπορεί το 2021 να χαρακτηρίστηκε ως η χρονιά των χωρισμών, ωστόσο και το 2022 δεν πάει πίσω. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του.

Ο λόγος για την Εύη Ιωαννίδου και τον Ίνο Φάις. Το νεαρό ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο και μάλιστα δεν έκρυβε τον έρωτά του (δείτε εδώ τις τρυφερές αναρτήσεις τους). Ωστόσο όλα τα ωραία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους και έτσι, η σχέση του νεαρού μοντέλου με τον Ίνο Φάις αποτελεί πια παρελθόν.

Την είδηση έκανε γνωστή με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μητέρα του Ίνο Φάις, Μαρία Καλάβρια, η οποία μάλιστα εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά της για αυτόν τον χωρισμό.

H ανακοίνωση της Μαρίας Καλάβρια για τον χωρισμό της Εύης Ιωαννίδου και του Ίνο Φάις

Συγκεκριμένα, κάποιος διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε εάν στεναχωρήθηκε για τον χωρισμό και εκείνη έσπευσε να στείλει την αγάπη της στην Εύη Ιωαννίδου.

«Εάν στεναχωρήθηκα… Αγαπάω πάρα πολύ την Εύη. Η Εύη είναι εξαιρετικό παιδί. Σίγουρα για να πήραν αυτή την απόφαση σημαίνει ότι και οι δύο το θέλανε. Ποτέ δεν ξέρεις… Σε μία σχέση ποτέ δεν μιλάς, ποτέ δεν ανακατεύεσαι. Να ναι καλά και οι δύο! Εύη μου σε αγαπάω».

Οι αναρτήσεις της Εύης Ιωαννίδου που συζητήθηκαν

Την Εύη Ιωαννίδου γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του STAR όπου κατάφερε να "κλέψει" τις εντυπώσεις. Η ίδια μπορεί να μην ήταν η νικήτρια ωστόσο από τότε έχει καταφέρει να συνεχίσει για τα καλά την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ.

Μάλιστα, η ίδια είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές αλλά και τις επαγγελματικές της δουλειές από διάφορες φωτογραφίσεις.

Ωστόσο, η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση είναι εμφανής και σίγουρα τόσο αδύνατη δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ. Έτσι λοιπόν, στις νέες αναρτήσεις της στα social αρκετοί ακόλουθοί της έσπευσαν να τις κάνουν likes και σχόλια όμως δεν παρέλειψαν να της γράψουν κάτω στα σχόλια τι έχει αδυνατίσει πάρα πολύ.