Εύη Ιωαννίδου - Ίνο Φάις: Η καινούργια selfie του ζευγαριού «ξεχειλίζει» από έρωτα

Δεν κρύβουν την αγάπη τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εύη Ιωαννίδου - Ίνο Φάις: Η καινούργια selfie του ζευγαριού «ξεχειλίζει» από έρωτα

Η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ και φαίνονται τρελοί και ερωτευμένοι στην καινούργια selfie που δημοσίευσαν.

Λίγο καιρό πριν, το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως είναι σε σχέση με τον Ίνο Φάις, ο οποίος είναι μάλιστα γιος της Μαρίας Καλάβρια.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτα του και συνεχώς δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram κοινές τους φωτογραφίες, επιβεβαιώνοντας πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι είναι.

Εύη Ιωαννίδου - Ίνο Φάις

Η Μαρία Καλάβρια απαντά για τη σχέση του γιου της με την Εύη Ιωαννίδου - «Για να φτάσει ο γιος μου να..»

Η Μαρία Καλάβρια το πρωί της Δευτέρας απάντησε στον αέρα του Πρωινού αναφορικά με την σχέση του γιου της και της Εύης Ιωαννίδου.

Πριν από μερικές μέρες, έγινε γνωστή στην ελληνική σόου μπιζ η σχέση του μοντέλου και του γιου του Σάμι Φάις και της Μαρίας Καλάβρια.

Η πρώην παίκτρια του GNTM αλλά και του Nomads, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της και ο 22χρονος Ινός δηλώνει το ίδιο ευτυχισμένος και ερωτευμένος.

Η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μην ρωτήσει την Μαρία Καλάβρια για την σχέση του γιου της με την Εύη με την ίδια να απαντά: «Είναι με τον γιο μου. Είναι εξαιρετικό κορίτσι. Πολύ καλό και ευγενικό. Φαίνεται πως είναι από καλή οικογένεια και ευτυχώς βάζει σε πρόγραμμα και τον γιο μου.

Οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Ο γιος μου είναι σεμνός και για να φτάσει στο σημείο να βγάλει φωτογραφία σημαίνει πως του αρέσει πάρα πολύ η Εύη. Ήμασταν όλοι μαζί στις γιορτές. Τώρα η Εύη έφυγε για επαγγελματικές υποχρεώσεις».