Ασυγκράτητοι Τούνη και Αλεξάνδρου - Τα "καυτά" φιλιά στο στόμα σε νυχτερινή έξοδο λίγο πριν γίνουν γονείς

Είναι μαζί και ευτυχισμένοι

Η Ιωάννα Τούνη έχει σήμερα (10/8) τα γενέθλιά της και έτσι, το βράδυ της Τρίτης (9/8) αποφάσισε να το γιορτάσει με τους αγαπημένους της φίλους και φυσικά τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η influencer βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης, ωστόσο παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής (δείτε εδώ τι είπε για τα συμπτώματα που έχει), κατάφερε να βγει και να διασκεδάσει.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, κάποιες φήμες ήθελαν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να χωρίζουν, ωστόσο το ζευγάρι τις διέψευσε και αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδάκι.

Expand player

Οι δυο τους χωρίζουν τη ζωή τους μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ειδικά αυτόν τον καιρό που η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος και δεν μπορεί να ταξιδέψει τόσο εύκολα όσα πριν.

Τα καυτά φιλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη στην έξοδό τους

Στην βραδινή τους έξοδο, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διασκέδασαν μετά από καιρό και μάλιστα δε δίστασαν να δώσουν και καυτά φιλιά μπροστά στον κόσμο. Η κολλητή τους φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, απαθανάτισε το στιγμιότυπο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το βίντεο του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό της και έτσι της έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βιντεοσκοπούσε την Ιωάννα Τούνη την ώρα που έβγαζε story για το φόρεμα που θα έβαζε στην έξοδό της (δείτε εδώ το βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα και η κοιλίτσα της) και έγραψε: «Χρόνια πολλά στη μία και μοναδική».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με μαύρο μπικίνι στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης της - Για μπάνιο με τον Αλεξάνδρου η Ιωάννα Τούνη

«Δεν ξέρει κανείς εκτός από...» - Η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζεται για το Gender Reveal πάρτι του μωρού της