«Δεν ξέρει κανείς εκτός από...» - Η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζεται για το Gender Reveal πάρτι του μωρού της

Αύριο θα "σκάσει" η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ξέρει κανείς εκτός από...» - Η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζεται για το Gender Reveal πάρτι του μωρού της

Η Ιωάννα Τούνη την Τετάρτη 10/8 έχει γενέθλια και παρά το γεγονός πως οι εμετοί και οι ζαλάδες δεν έχουν σταματήσει ακόμη, συνεχίζει να προσεύχεται πως όλα θα πάνε καλά και θα μπορεί να γιορτάσει την ημέρα της γέννησής της χωρίς προβλήματα και εμπόδια.

Έτσι, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ετοίμασε βαλίτσες, καθώς το πάρτι θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκιδική, ενώ επισήμανε πως την ίδια μέρα οι φίλες της έχουν ετοιμάσει ολόκληρη έκπληξη για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της. Όσον αφορά τις προβλέψεις, εκείνη θεωρεί και ελπίζει να είναι κορίτσι, ενώ ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, θα ήθελε να είναι αγόρι.

Οι ετοιμασίες της Ιωάννας Τούνη για τα γενέθλια και το πάρτι για το φύλο του μωρού της

«Γεια, τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζω σιγά – σιγά τα πράγματα μου για Χαλκιδική. Και θα το ρίξω τόσο πολύ έξω, γιατί έχω γενέθλια αύριο. Οπότε σήμερα το βράδυ, θα βγω για ποτό μετά από μήνες. Μη φανταστείτε τώρα κάνα ποτό τρομερό, παππουδοκατάσταση. Θα φτιαχτώ, έχω πάρει και φορεματάρα ειδικά για σήμερα, οπότε θα τη βάλω που να ξερνάω 10 φορές στον δρόμο… Θα πάω και θα το ευχαριστηθώ.

Εν τω μεταξύ, έχω πάρα πολύ άγχος γιατί αύριο μου έχουν οργανώσει οι φίλες μου gender reveal, αυτή η αμερικανιά που κάνουν για να μάθεις αν το παιδάκι σου είναι αγόρι ή κορίτσι. Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι», είπε χαρακτηριστικά.

Όσα αποκάλυψε ο κολλητός της για το φύλλο του μωρού

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγες ημέρες πριν, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με το πως θα είναι ως πατέρας, δίνοντας στοιχεία για το φύλο του μωρού. Οι πρώτες σκέψεις οδηγούν στο γεγονός πως πρόκειται για αγόρι, ωστόσο ο φίλος της Ιωάννας Τούνη, Στηβ, τον διαψεύδει.

Την Πέμπτη 4/8 δημοσίευσε από το προφίλ του μερικά story όπου μιλούσε με την αγαπημένη του φίλη και στο τέλος του βίντεο ανέφερε πως το χρόνου θα έχει δίπλα του "μία", ενώ σταμάτησε απότομα να τραβάει και άφησε τα υπόλοιπα στην φαντασία μας. Βλέποντας αυτή την ανάρτηση το κοινό, απόρησε και έστειλα αμέσως μήνυμα στη Σούλα Γκλάμουρους για να ρωτήσει. Εκείνη με τη σειρά της ρώτησε τον κόσμο, ποιο θεωρεί ότι είναι το φύλο και η επιλογή "κορίτσι" είχε τα περισσότερα πατήματα.

Ιωάννα Τούνη