Προετοιμάζεται για το ρόλο του πατέρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Η ανάρτηση για το φύλο του μωρού

Ότι και να είναι, γερό να βγει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προετοιμάζεται για το ρόλο του πατέρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Η ανάρτηση για το φύλο του μωρού

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζονται να γίνουν γονείς το προσεχές διάστημα, αφού όπως αποκάλυψε μόλις πριν λίγες εβδομάδες η γνωστή Influencer είναι ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος. Και παρά τις κακές γλώσσες που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για το γεγονός ότι δεν τοποθετήθηκε απευθείας επί της εγκυμοσύνης, οι δυο τους φαίνεται να τα πηγαίνουν μια χαρά και αν κρίνουμε από το νέο του story στο Instagram, προετοιμάζεται για να γίνει πατέρας, ότι φύλο και να βγει το μωρό.

Βέβαια η Ιωάννα Τούνη όπως έχει γίνει γνωστό διανύει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, που την κρατάει πολλές ώρες μέσα στο σπίτι και μακριά από την παλιά της πολυάσχολη ζωή. Έχει παραδεχθεί ότι αντιμετωπίζει ορμονικά προβλήματα, ενώ έχει πολύ συχνά ζαλάδες, ναυτίες και εμετούς. Η μοναδική της ευχή σε πρόσφατο story της ήταν να μπορέσει να είναι καλά σε λίγες μέρες προκειμένου να μπορέσει να γιορτάσει μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για την ίδια.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα φύλα του μωρού

Ο Αλεξάνδρου λοιπόν στο νέο του story δημοσίευσε μια φωτογραφία από site για μαμάδες που παρουσιάζει τις σχέσεις των μπαμπάδων για τα αγόρια και τις σχέσεις του με τα κορίτσια. Δεν ξέρουμε αν είναι κάποια σπόντα για το φύλο του μωρού του με την Τούνη δεδομένου ότι από αυτόν το μήνα και μετά θα μπορέσουν να το μάθουν, ή αν δείχνει κάποια προτίμηση σε αγοράκι και κοριτσάκι, ωστόσο ότι και να βγει ευχόμαστε να είναι γερό και να το χαρούν!

Η σπόντα του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το φύλο του μωρού του με την Τούνη

Της αφιέρωσε το πιo ερωτικό τραγούδι βάζοντας τέλος στις φήμες χωρισμού

Aπό τη μία η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη, αφού ο γιατρός της την συμβουλεύει να προσέχει κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της και να μην κάνει εξόδους και περιττές κινήσεις, από την άλλη ο Αλεξάνδρου βλέπουμε να ασχολείται με δραστηριότητες του στην Αθήνα.

Για πολλούς η στάση αυτή φαίνεται περίεργη μιας και σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς και η απόσταση ακόμα τους χωρίζει. Ένα βίντεο όμως, που δημοσίευσε ο Δημήτρης το Σάββατο 30/7 ήταν αρκετό για να μειώσει τις φήμες χωρισμού, αφού κοιτώντας την κάμερα με τον σκύλο του, άκουγε Αργυρό και τάγκαρε την καλή του.