«Δεν με άφησε να βγω το Σαββατοκύριακο» - Η εγκυμοσύνη στάθηκε εμπόδιο για την Ιωάννα Τούνη

Η συμβουλή του γυναικολόγου της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν με άφησε να βγω το Σαββατοκύριακο» - Η εγκυμοσύνη στάθηκε εμπόδιο για την Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη περνάει μία πολύ δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Για κακή της τύχη, όμως, η εγκυμοσύνη της είναι αρκετά ζόρικη και πολλά από τα συμπτώματα την ταλαιπωρούν.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, και ο γυναικολόγος της της εξήγησε πως δεν θα ήταν καλή ιδέα να βγει και να βρεθεί σε κάποια παραλία αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/7), καθώς εξαιτίας και του καύσωνα μπορεί να προκληθούν διάφορα προβλήματα και να επηρεαστεί η υγεία της ίδιας, αλλά και του μωρού.

Η συμβουλή του γυναικολόγου της Ιωάννας Τούνη

«Εγώ κανονικά σήμερα θα έπρεπε να είμαι σε μια θάλασσα, σε μια πισίνα, σε κάτι με νερό τέλος πάντων, αλλά έμεινα σπίτι, δεν πειράζει. Δε με άφησε η γυναικολόγος μου να βγω το Σαββατοκύριακο. Μου είπε ότι έχει πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία. Θα μου πέσει η πίεση και θα πέσω και εγώ κάτω. Οπότε κάθομαι εδώ πέρα»

"Ο Δημήτρης θέλει να σας ενημερώσει..."

Και πάλι μαζί είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι φαίνεται πως πριν λίγο καιρό πέρασαν μια σοβαρή κρίση στην σχέση τους και πολλοί τους ήθελαν χωρισμένους. Ωστόσο, το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένοι και ευτυχισμένο, μιας και σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι.

Μέχρι στιγμής μόνο η όμορφη Θεσσαλονικιά είχε αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της, κι όχι εκτενώς, μιας και όπως έχει δηλώσει δεν είναι ακόμα έτοιμη να μιλήσει παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα.

Την αρχή παρόλα αυτά έκανε σήμερα 23/7 και ο Δημήτρης, ο οποίος δημοσίευσε την πρώτη του κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του, μετά τις φήμες χωρισμού (δείτε την εδώ). Μάλιστα, αμέσως μετά και η Ιωάννα δημοσίευσε στο instagram τρία βίντεο μαζί του στα οποία αποκάλυψε πως τις φέρνει ανθοδέσμες, ενώ τον "αναγκάζει" να συμμαζεύει όλο το σπίτι εκείνος, μιας και ο γιατρός την έχει συμβουλέψει να μην ταλαιπωρείται.