Επιτέλους: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αλεξάνδρου με την Τούνη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Οριστική επανασύνδεση για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιτέλους: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αλεξάνδρου με την Τούνη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε μερικούς μήνες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ανυπομονούν να κρατήσουν τον καρπό του έρωτά τους αγκαλιά. Ωστόσο, φαίνεται πως οι πρώτοι μήνες είναι αρκετά δύσκολοι από πολλές πλευρές.

Πριν την είδηση της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι πέρασε μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους και δεν ήταν οι λίγες οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, μιας και είχαν πέσει και block μεταξύ τους.

Με την Ιωάννα να μην έχει αναφερθεί ούτε στιγμή στον αγαπημένο της, ξαφνικά αποκαλύπτει πως είναι ήδη 3 μηνών (δείτε εδώ την ανάρτηση), με τον Δημήτρη να τηρεί σιγή ιχθύος, με πολλούς να αναρωτιούνται φυσικά τον λόγο για τον οποίο δεν έχει μοιραστεί την χαρά του.

Λίγο αργότερα και μετά από πολλές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, η Θεσσαλονικιά επιβεβαίωσε πως ο πατέρας είναι προφανώς ο Δημήτρης απλώς πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο γεγονός και δεν νιώθουν ακόμα έτοιμοι να μιλήσουν εκτενώς για αυτό.

Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας είχε απλώς σχολιάσει μια ανάρτηση της Δημήτρης Αλεξανδράκη αναφορικά με την εγκυμοσύνη της Ιωάννας και από κει και πέρα απολύτως τίποτα!

Μέχρι το πρωί του Σαββάτου 23/7, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία, από το σπίτι της Ιωάννας στην Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους.

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αλεξάνδρου με την Τούνη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

 Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αλεξάνδρου με την Τούνη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση που έκανε εκείνη την Δευτέρα 18/7 (δείτε εδώ την ανάρτησή της) η κολλητή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε μια υπέροχη δημοσίευση στην οποία έκλαιγαν και οι δυο, ήταν από την ημέρα που έμαθαν τα χαρμόσυνα.

Στην συγκεκριμένη δημοσίευση πέρα από το ότι έδινε τις ευχές της στο ζευγάρι, και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιτέλους σχολίασε γιατί από τότε που έγινε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός δεν είχε πει τίποτα η ίδια η Δήμητρα μάλλον... αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν!

φυλο μωρου ιωαννας τουνη και δημητρη αλεξανδρου

Όπως είδατε και στην παραπάνω φωτογραφία η Δήμητρα κάτω από το σχόλιο της Ιωάννας άφησε πολύ συγκεκριμένα emoji, κάποια εκ των οποίων ήταν ένα μωράκι και το σύμβολο για το γυναικείο φύλο! Αν λάβουμε, λοιπόν, υπόψιν ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από social media και προσέχει πολύ τι γράφει και που... αυτά τα σύμβολα μόνο τυχαία δεν ήταν!

Κοριτσάκι λοιπόν; Με το καλό, ότι και να είναι καλότυχο κι ευτυχισμένο να είναι!