«Ο Δημήτρης είναι...» - Πυρ και μανία η Ιωάννα Τούνη λύνει τις απορίες μια και καλή για τον πατέρα του παιδιού της

Με κάποια αγανάκτηση για όσα ακούγονται

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ο Δημήτρης είναι...» - Πυρ και μανία η Ιωάννα Τούνη λύνει τις απορίες μια και καλή για τον πατέρα του παιδιού της

Εδώ και δύο μέρες με την είδηση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη έχει γίνει χαμός από τη στιγμή που η γνωστή influencer το πήρε απόφαση και επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να γίνεται για πρώτη φορά μανούλα -χωρίς καμία αναφορά όμως στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Αυτό παραξένεψε τους πάντες και εκεί άρχισαν τα σχόλια. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της κι αυτό μάλιστα γιατί η ίδια η influencer, δεν τον είχε κάνει tag στην φωτογραφία που δημοσίευσε με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες, όμως, οπότε και ήρθε και η επιβεβαίωση πως το ζευγάρι πλέον είναι καλά και θα αρχίσει από κοινού να προετοιμάζεται για τον ερχομό του παιδιού (δείτε εδώ το φύλο). Η Ιωάννα Τούνη έκανε tag τον Δημήτρη στην φωτογραφία της ανακοίνωσης.

Ακόμη, πιο ξεκάθαρη ήταν και η απάντηση της influencer σε ερώτηση follower.

Η Ιωάννα Τούνη επιβεβαιώνει πως ο Αλεξάνδρου είναι ο πατέρας του παιδιού της

Ιωάννα Τούνη ξεκαθαριζει

Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη δεν ήταν καθόλου εύκολοι

Σήμερα, το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7 προχώρησε σε ακόμη μία αποκάλυψη σχετικά με την κατάστασή της τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της απαντώντας σε ερώτηση κάποιας διαδικτυακής φίλης σε direct message. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε «Η εμπειρία μου so far(βάζοντας όλες τις φατσούλες για να δείξει πως οι πρώτοι μήνες δεν ήταν καθόλου ρόδινοι για την ίδια)».

Συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη.. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ζηλεύωωωωω».

Ιωάννα Τούνη για εγκυμοσύνη

.