Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Αγοράκι ή κοριτσάκι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και τώρα μάλιστα περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Η Ιωάννα Τούνη για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο αλλά αυτή η φορά είναι μοναδική. Θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση που έκανε εκείνη την Δευτέρα 18/7 (δείτε εδώ την ανάρτησή της) η κολλητή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε μια υπέροχη δημοσίευση στην οποία έκλαιγαν και οι δυο, ήταν από την ημέρα που έμαθαν τα χαρμόσυνα.

Στην συγκεκριμένη δημοσίευση πέρα από το ότι έδινε τις ευχές της στο ζευγάρι, και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιτέλους σχολίασε γιατί από τότε που έγινε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός δεν είχε πει τίποτα (δείτε εδώ τι έγραψε), η ίδια η Δήμητρα μάλλον... αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρόδωσε με ένα της σχόλιο

φυλο μωρου ιωαννας τουνη και δημητρη αλεξανδρου

Όπως είδατε και στην παραπάνω φωτογραφία η Δήμητρα κάτω από το σχόλιο της Ιωάννας άφησε πολύ συγκεκριμένα emoji, κάποια εκ των οποίων ήταν ένα μωράκι και το σύμβολο για το γυναικείο φύλο! Αν λάβουμε, λοιπόν, υπόψιν ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από social media και προσέχει πολύ τι γράφει και που... αυτά τα σύμβολα μόνο τυχαία δεν ήταν!

Κοριτσάκι λοιπόν; Με το καλό, ότι και να είναι καλότυχο κι ευτυχισμένο να είναι!

Η φωτογραφία που είχε προδώσει την εγκυμοσύνη ένα μήνα πριν

Συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram μαρτυρούσε... την εγκυμοσύνη της αλλά... λίγοι το είχαν πάρει χαμπάρι.

Η influencer είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στην οποία φορά ένα εφαρμοστό φόρεμα και διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Μάλιστα διαδικτυακή της φίλη είχε σχολιάσει πως είναι έγκυος.

Ιωάννα Τούνη έγκυος

Λίγο μετά βέβαια κυκλοφόρησε και το βίντεο που την έδειχνε στο αεροδρόμιο με κοντό σορτσάκι, μπουστάκι και την κοιλιά... τούρλα (δείτε το εδώ)!